MENÜ

Galatasaray'da İcardi'ye hücum! Taraftar hepsini bitirdi

Dün akşam sahasında karşılaştığı Kasımpaşa'yı 2-1 mağlup ederek galibiyet serisini 10 maça çıkaran Galatasaray'da taraftarlar Arjantinli yıldızın ürünlerine hücum etti.

Galatasaray'da İcardi'ye hücum! Taraftar hepsini bitirdi

Sahadan 2-1 galip ayrılan sarı-kırmızılılar ligdeki galibiyet serisini sürdürdü ve 10 maça çıkardı. Sezona Kayserispor beraberliği ile başlayan sarı-kırmızılılar, daha sonra sırasıyla Trabzonspor, Gaziantep FK, Samsunspor, Başakşehir, İstanbulspor, MKE Ankaragücü, Antalyaspor, Beşiktaş, Çaykur Rizespor ve Kasımpaşa’yı mağlup etmeyi başardı.

Haberin Devamı

Ligdeki puanını 31’e çıkaran Galatasaray gelecek hafta Hatayspor’a konuk olacak.

ZAHA EVİNDE COŞTU

Attığı iki golle maçın kahramanı olan Wilfried Zaha, performansı ile de mücadeleye damga vurdu. İlk 45 dakikada 8 çalım girişiminin beşinden başarı ile ayrılan Fildişi Sahilli futbolcu, ağları da havalandırdı. Bu sezon G.Saray'da maçın genelinde 5 çalım atabilen oyuncu yoktu. 30 yaşındaki yıldız, ayrıca 2022 yılının Ağustos ayında C.Palace ile Brentford karşısında ceza sahası dışında attığı golden bu yana ilk kez dışarıdan gol buldu. Öte yandan Zaha, ligdeki 3 golünü de iç sahada kaydetti.

İCARDİ'YE HÜCUM

GS Store mağazalarında bin 600 TL'ye satılan yeni sezon parçalı forma tükenirken, yönetim çareyi oyunculara özel tişörtleri piyasaya sunmakta bulmuştu. Futbolcuların isim ve numaralarının yazılı olduğu, 800 TL'ye satılan düz kırmızı renk tişörtlerde 9-İcardi ürünü kalmadı.

Haberin Devamı

Galatasarayda İcardiye hücum Taraftar hepsini bitirdi

 

YORUM YAZ