MENÜ

Galatasaray'da Icardi'nin maliyeti belli oldu! Ortaya çıktı

Arjantinli süperstar Mauro Icardi, eşiyle ilgili yaşadığı birçok sıkıntıyı tamamen atlattı. Normal şartlar altında daha önce Galatasaray'a imzayı atması beklenen Icardi, yola çıktı. İmzaların ise 1-2 gün içerisinde atılması beklenirken Arjantinli yıldızın eşi o anları sosyal medya hesabından paylaştı. Ayrıca tecrübeli futbolcunun, Galatasaray'a imzasının maliyeti belli oldu.

Galatasaray'da Icardi'nin maliyeti belli oldu! Ortaya çıktı

Geçen sezon takıma geldikten sonra Galatasaray’ın yıllardır büyük sorun yaşadığı forvet hattındaki problemi gideren, bir sene içerisinde kendisini efsaneler arasına yazdıran Mauro Icardi’de mutlu son... Sezon bittiğinden beri Arjantinli’nin transferi için müthiş bir çaba sarf eden Galatasaray Yönetimi, yaklaşık 2 hafta önce transferi bitirdi. Ancak Icardi’nin, eşinin yaşadığı sağlık problemleri nedeniyle imzaların atılması gecikti. Ancak şimdi bu transfere dair tüm detaylar çözüldü. İşte ayrıntılar...

Haberin Devamı

Aslan’dan göndermeli cevap

Fenerbahçe’nin çok istediği Wifried Zaha’yı kadrosuna katan Sarı-Kırmızılılar, yılın transfer bombasına imza atmıştı. Cim Bom, dün de sosyal medya hesabı üzerinden rakibine gönderme yapan bir paylaşım yaptı. Fildişili oyuncunun t-shirtlerinin kulüp mağazalarından satışa çıktığını duyuran Galatasaray, “Wilfried Zaha tshirtlerini http://GSStore.org’dan satın alabilirsiniz #ÖnceSahadaŞimdiZahada” açıklamasını yaptı.

Galatasarayda Icardinin maliyeti belli oldu Ortaya çıktı

Dünya Kupası'na damga vurmuştu

Talk Sport, ManU'nun orta saha arayışı kapsamında 2022 Dünya Kupası'nın sürpriz takımı Fas'la dikkat çeken performansa imza atan Sofyan Amrabat'ı gözüne kestirdiğini yazdı. Manchester temsilcisinin, Fiorentina ile 1 yıllık sözleşmesi kalan 26 yaşındaki oyuncuyu renklerine bağlamak için Fred'in satış sürecini hızlandırdığı iddia edildi.

Haberin Devamı

Piyasa değeri 20 milyon Euro

Bu gelişme sonrasında da Brezilyalı oyuncunun transferi için en ciddi talip Galatasaray'la görüşmelerin yoğunlaştığı ve hızlandığı kaydedildi. Piyasa değeri 20 milyon Euro olan Fred'in de ManU'yla 1 yıllık kontratı kaldı. Bu durum Manchester United karşısında masada Galatasaray'ın elini bir hayli güçlendiriyor.

Galatasarayda Icardinin maliyeti belli oldu Ortaya çıktı

2012-2015 arasında Sarı-Kırmızılı formayı giydi

2018'de Shakhtar Donetsk'ten tam 59 milyon Euro karşılığında United'a imza atan Fred'in olası Sarı-Kırmızılılar'a transferindeki en büyük etken olması beklenen Sofyan Amrabat da 2012-2015 yılları arasında Galatasaray forması giyen Nordin Amrabat'ın kardeşi. Amrabat ailesi, Fred-Galatasaray flörtünde belirleyici olacak gibi duruyor.

Galatasarayda Icardinin maliyeti belli oldu Ortaya çıktı

Testler iyi çıkınca...

Son olarak Icardi’nin eşi Wanda Nara’nın, birtakım kan testlerinin yolculuk yapabilmesi için uygun hale gelmesi bekleniyordu. Wanda Nara’nın iyi olmasından sonra ise Icardi’nin geleceği tarih de belli oldu. Önceki gün oyuncunun menaceri sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile Icardi’nin geleceğini söyledi. 30 yaşındaki forvetin de bu akşam 23.55 sularında İstanbul’da olması bekleniyor. İmzaların ise 1-2 gün içinde atılacağı öğrenildi.

 

İLK PAYLAŞIM GELDİ

Haberin Devamı

Mauro Icardi'nin eşi ve menajeri olan Wanda Nara uçağa binerken çekilmiş görüntülerini kendisine ait Instagram hesabından paylaştı. 

Arjantinli yıldızın bindiği 'GL5T' kodlu özel jet, yaklaşık sekiz bin kişi tarafından canlı olarak takip ediliyor.

Galatasarayda Icardinin maliyeti belli oldu Ortaya çıktı

Maliyeti belli oldu

Galatasaray, Pazar günü Rams Park'ta bu sezon transfer edilen isimlere imza töreni düzenleneceğini, ardından da statta antrenman yapılacağını açıkladı. Arjantinli yıldız Mauro Icardi'nin maliyeti belli oldu.

Skorer'den Nevzat Dindar'ın haberine göre; Galatasaray'la 3 yıllığına anlaşmaya varan Mauro Icardi'nin sözleşme detayları belli oldu. Arjantinli yıldızın 3 yıl için kulübe maliyeti 26 milyon euro. Paris Saint Germain'e bonservis bedeli olarak 10 milyon euro ödenecek. Tecrübeli golcünün yıllık ücreti ise 5.3 milyon euro. Sponsorlar bu transfer için de devrede. Ekstra ödemeler (3, 3.5 milyon euro) sponsorlar tarafından karşılanacak.

GALATASARAY DUYURDU

 

Galatasarayda Icardinin maliyeti belli oldu Ortaya çıktı

YORUM YAZ