MENÜ

Galatasaray'da Icardı şoku! Resmi açıklama geldi

Trendyol Süper Lig’in 19. haftasında Konyaspor'la karşılaşacak olan Galatasaray, hazırlıklarını sürdürdü. Arjantinli yıldız Icardi, takımla çalışmalara katılmadı. Yıldız futbolcunun en az bir süre takımdan ayrı olacağı açıklandı!

Galatasaray'da Icardı şoku! Resmi açıklama geldi

Florya Metin Oktay Tesisleri’nde yaptığı antrenmanla sürdürdü.
Topla ısınmayla başlayan idman, üç grup halinde 8’e 2 pas çalışmasıyla devam etti. Teknik direktör Okan Buruk yönetimindeki antrenman, savunma ve hücum çalışmasıyla sona erdi.

Haberin Devamı

Galatasaray'ın Arjantinli yıldızı Mauro Icardi, takımdan ayrı olarak çalışmalarını sürdürdü.

Sarı-kırmızılılar, yarın saat 18.00’de yapacağı idmanla Konyaspor maçı hazırlıklarını tamamlayacak.

Galatasarayda Icardı şoku Resmi açıklama geldi

İCARDİ ŞOKU!

Galatasaray'ın resmi sitesinden yaptığı açıklamada Icardi'nin bir süre oynayamayacağı açıklandı.

Galatasaray'dan yapılan açıklama şöyle;

Trendyol Süper Lig’in 18. haftasındaki Fenerbahçe maçında aldığı darbe sonrası yüz kemiklerinde kırık oluşan futbolcumuz Mauro Icardi’nin yapılan göz hastalıkları, kulak burun boğaz ve plastik cerrahi konsültasyonları sonucu bir süre oynamamasına karar verilmiştir.

Travmanın 20. gününden sonra yapılacak değerlendirmenin ardından oyuncumuz gerekli görülürse bir maske yardımıyla oynayabilecektir.

Haberin Devamı

3 MAÇ KAÇIRABİLİR

Arjantinli golcünün Konyaspor, Sivasspor ve Ümraniyespor maçlarında oynaması beklenmezken Kayserispor maçıyla yeşil sahalara dönmesi planlanıyor.

ASLAN'DA 7 EKSİK

Galatasaray'da Konyaspor maçında Davinson Sanchez, Sacha Boey, Lucas Torreira, Sergio Oliveira, Hakim Ziyech, Cedric Bakambu, Mauro Icardi oynayamayacak, Kerem Aktürkoğlu'un durumu ise maç saatinde belli olacak

Galatasarayda Icardı şoku Resmi açıklama geldi

YORUM YAZ