MENÜ

Galatasaray'da Icardi için kritik son 10 gün!

Galatasaray’ın transferini dört gözle beklediği Icardi konusunda olumlu gelişmeler yaşanıyor. 2. Başkan Metin Öztürk, tüm yönetimin maddi fedakârlığa hazır olduğunu belirterek, Arjantinli yıldızın durumunun 1 hafta 10 gün içinde çözülmesini beklediklerini açıkladı.

Galatasaray'da Icardi için kritik son 10 gün!

Aslan artık Icardi’ye yeniden kavuşmayı bekliyor. PSG’den kiralık olarak geldiği Sarı- Kırmızılı kulüpte mükemmel bir sezon geçiren Arjantinli yıldız, şampiyonluk sonrası ailesiyle birlikte tatile çıktı ve transfer görüşmelerini birlikte yürütüyorlar. Galatasaray Yönetimi ise bir yandan Icardi ve eşi Wanda Nara ile kontrat detaylarını konuşurken, diğer taraftan PSG cephesiyle bonservis sorununu halletmeye çalışıyor.

Haberin Devamı

Galatasarayda Icardi için kritik son 10 gün

Camiada Icardi’nin transfer süreci dört gözle takip ediliyor. 30 yaşındaki santrforun sosyal medyadan verdiği her mesaj dikkatle izlenirken, asıl müjde Galatasaray 2. Başkanı Metin Öztürk’ten geldi.

Galatasarayda Icardi için kritik son 10 gün

'BURADA KALMAK İSTİYOR'

“Icardi için tüm imkanlarımızı seferber ettik” diyen Öztürk, şunları kaydetti: “Icardi de burada olmak istiyor. Bir de Suudi Arabistan gerçeği var. Bu seneyi Suudi Arabistan atılım yılı ilan etmiş. 20 takıma 1’er milyar Dolar verildiği söyleniyor. 100-200 milyon Euro bütçeyle gidiyorlar bir oyuncuya. Bu paralar teklif edilirse biz baş edemeyiz. Ama Icardi burada kalmak istiyor. Başkanımız, Erden Timur, hocamız herkes onu istiyor. Ekonomik fedakârlık dahil hepimiz hazırız.”

ÖZBEK DE DESTEKLEDİ

Haberin Devamı

“Icardi konusunda işin duygusal tarafında da biz öndeyiz. Avrupa’da oynamaya devam etmek isterse bizde oynayacaktır. Sponsor görüşmelerimiz sürüyor. Başkanımız bu konuda yol da aldı. İşin duygusal tarafında öndeyiz, 1 hafta 10 gün içinde belli olur.”

Galatasarayda Icardi için kritik son 10 gün

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek de gündemdeki transferler için ellerinden geleni yaptıklarını ve taraftarların gönlünü ferah tutması gerektiğini söyledi.

 

Galatasarayda Icardi için kritik son 10 gün

YORUM YAZ