Galatasaray'da Icardi fırtınası: Dzeko'yu geçti, gol kralı oldu!

Trendyol Süper Lig'in 38. haftasında Konyaspor deplasmanında Icardi fırtınası yaşanıyor. Arjantinli golü, Konya ağlarına iki gol birden bırakarak Fenerbahçe'nin golcüsü Dzeko'yla girdiği gol krallığı yarışını da kazandı. İşte tüm detaylar...

Galatasaray'da Icardi fırtınası: Dzeko'yu geçti, gol kralı oldu!

Trendyol Süper Lig'in 38. ve son haftasında Galatasaray deplasmanda Konyaspor ile karşılaşıyor. Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk son oynadıkları Fenerbahçe derbisine göre Konya karşısında 3 değişiklik yaptı. Buruk, cezalı Hakim Ziyech'in yanı sıra, Victor Nelsson ve Kerem Demirbay'ın yerine Abdülkerim Bardakcı, Berkan Kutlu ve Kerem Aktürkoğlu'na görev verdi. Müsabakada 2 gol kaydeden Mauro Icardi, Süper Lig'in gol kralı oldu. Detaylar haberimizde... 

Kerem Aktürkoğlu 5 maç sonra 11'de

Haberin Devamı

Galatasaray'da Teknik Direktörü Okan Buruk, Hakim Ziyech'in yokluğunda onun yerine Kerem Aktürkoğlu ile başladı. Ligde son olarak deplasmandaki Alanyaspor karşılaşmasına 11'de başlayan 25 yaşındaki futbolcu, 5 maç sonra 11'e döndü.

Son düdükle gelen şampiyonluk coşkusu! Galatasaray 24. şampiyonluğu böyle kutladı

Taraftardan tam destek

Galatasaraylı taraftarlar, Konyaspor deplasmanında takımlarını yalnız bırakmadı. Deplasman tribününü tamamen dolduran sarı-kırmızılı taraftarlar, tezahüratlarla futbolcuları mücadeleye hazırladı.

Galatasarayda Icardi fırtınası: Dzekoyu geçti, gol kralı oldu

Icardi gol kralı oldu!

Galatasaray'ın Arjantinli yıldızı Mauro Icardi, Konya deplasmanında 2 kritik gol atarak şampiyonluk ateşini yaktı. Arjantinli yıldız, Fenerbahçe'nin golcüsü Dzeko'yla girdiği gol krallığı yarışını da önde tamamladı. Arjantinli yıldız 25 gol kaydederek 22 gol atan Fenerbahçe'nin yıldızı Dzeko'nun önünde gol krallığına ulaştı. 

YORUM YAZ