Arama

Popüler aramalar

Galatasaray'da İbrahim Hatipoğlu'ndan Barış Alper Yılmaz sözleri! Transferi açıkladı

Galatasaray'da, Barış Alper Yılmaz krizi gideek derinleşiyor. Oyuncunun Suudi Arabistan'ın NEOM kulübüne gitmek istemesi ve ardından yaşanan sürece bu kez Galatasaray Sportif AŞ Başkanvekili İbrahim Hatipoğlu da dahil oldu. Hatipoğlu, Yılmaz için gelen transfer teklifini açıklarken, yaşanan sürece de dair de konuştu.

Galatasaray'da İbrahim Hatipoğlu'ndan Barış Alper Yılmaz sözleri! Transferi açıkladı

Galatasaray’da Barış Alper Yılmaz krizi devam ederken oyuncu Kayserispor maçının kadrosunda yer almadı. Sarı-kırmızılı futbolcunun durumuyla ilgili bir x hesabına konuşan Galatasaray Sportif AŞ Başkanvekili İbrahim Hatipoğlu dikkat çeken ifadeler kullandı.

Haberin Devamı

TRANSFERİ AÇIKLADI

Barış için geçen sezonun devre arasında West Ham’dan teklif aldıklarını, bunun da 20+5 milyon euro olduğunu ifade etti.

Güç kaybetmemek için bu öneriyi geri çevirdiklerini dile getiren sarı-kırmızılı yöneticinin, sezon sonunda Premier Lig’den veya üst düzey kulüplerden gelecek tekliflere kolaylık göstereceklerini, ancak hiçbir şekilde belirli bir rakam telaffuz etmediğini ifade ettiği belirtildi.

Galatasarayda İbrahim Hatipoğlundan Barış Alper Yılmaz sözleri Transferi açıkladı

Hatipoğlu açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

“Barış’a temmuz ayında Bayern Münih’ten bir teklif gelseydi, oyuncunun kariyerini de gözeterek mümkün olan en büyük kolaylığı sağlardık. Ancak, transfer döneminin bitimine on gün kala bir Arap kulübünden teklif gelirse, Galatasaray doğal olarak oyuncuyu satmak istemez; satılması halinde de yüksek bir bedel talep eder.”

Yönetim transferde gaza bastı