MENÜ

Galatasaray'da Hakim Ziyech'in durumu belli oldu! Kopenhag maçında oynayacak mı?

Kritik Adana Demir galibiyeti, Kerem’in müthiş performansı, Icardi’nin penaltıyla moral bulması, Zaha ve Kaan’ın geri dönüşü, Bakambu’nun etkili oyunu, Barış’ın sol bekteki çıkışı Kopenhag yolculuğu öncesi yüzleri güldürdü. Son müjde ise Sanchez’den gelirken, gözler Ziyech’e çevrildi.

Galatasaray'da Hakim Ziyech'in durumu belli oldu! Kopenhag maçında oynayacak mı?

Süper Lig’in flaş ekiplerinden Adana Demirspor’u üstün bir futbolla mağlup etmeyi başaran Galatasaray, sadece zirve iddiasını sürdürmekle kalmadı, Şampiyonlar Ligi’ndeki Kopenhag deplasmanı öncesi müthiş bir hava yakaladı. Aslan’ın genç yıldızı Kerem Aktürkoğlu, attığı gol ve Boey’ye yaptığı asistle haftaya damgasını vururken, Icardi attığı penaltı golüyle kendine geldi. Hafta içindeki idmanları kaçıran Zaha ile Kaan Ayhan da oyuna sonradan girip, Kopenhag deplasmanı öncesi ihtiyaç duydukları süreyi almış oldular. Sol bekte görev yapan Barış Alper de zaman zaman hatalar yapsa da hocasından tam not almayı başardı.

Haberin Devamı

Galatasarayda Hakim Ziyechin durumu belli oldu Kopenhag maçında oynayacak mı

Penaltıya rağmen toparlandı

Galatasaray’da dikkat çeken bir diğer ayrıntı, sakatlığı tam olarak geçmemesine rağmen kendi isteğiyle sahaya çıkan Abdülkerim’in yine hatasız oynamasıydı. Bununla birlikte son dönemde yedek kaldığı için küsen ve takımdan ayrılmak istediğini açıklayan Nelsson da, yaptırdığı penaltıya rağmen iyi bir görüntü ortaya koydu. Yine Avrupa kulüplerinin kıskacındaki Boey de 8 ay sonra ligde attığı golle her geçen gün yükselen grafiğini taçlandırdı. Bakambu da oyuna girdikten sonra yaptırdığı penaltıyla bu takım için ne kadar önemli olduğunu kanıtladı.

HAKİM ZİYECH DURUMU BELLİ OLDU

Böylece hem formu düşüşte olan hem de sakatlıkları bulunan oyuncuları geri kazanan Galatasaray’a bir müjde de dün sabah Florya’dan geldi. Sakatlığı nedeniyle bir süredir formasından ayrı olan Davinson Sanchez, antrenmanın tamamında takımla birlikte çalıştı. Kolombiyalı stoperin, Kopenhag karşısında oynamasına bir engel kalmadı. Sarı-Kırmızılı takımdaki tek eksik Hakim Ziyech. Faslı yıldıza dün özel bir tedavi uygulandı. Tecrübeli futbolcunun da Şampiyonlar Ligi’ndeki zorlu mücadeleye yetiştirilmesi planlanıyor.

Haberin Devamı

Galatasarayda Hakim Ziyechin durumu belli oldu Kopenhag maçında oynayacak mı

Kopenhag’ın da aklı bu maçta

Danimarka’da kötü günler geçiren Kopenhag, yeniden toparlanmak için tüm umutlarını Avrupa kupalarına bağlamış durumda. Danimarka basınına göre oyuncuların aklında Galatasaray maçından başka bir şey yok. Takım kaptanı Falk, “Bize bir şeyler oldu, çok kötü oynuyoruz” derken, Galatasaray maçıyla yeniden çıkışa geçeceklerine inandığını dile getirdi.

Direklerde de zirve Cim Bom’un

Galatasaray’da Adana Demirspor karşısında önce Tete’nin, daha sonra da Oliveira’nın vuruşları, direkten döndü. Sarı-Kırmızılılar böylece direk serisini sürdürmüş oldu. Bu sezon 11 topu direkten dönen Cim Bom, bu alanda ligin zirvesinde yer alıyor. Bu süreçte Tete, Sanchez, Kerem ve Oliveira’nın şutları 2’şer kez direğe takıldı.

Galatasarayda Hakim Ziyechin durumu belli oldu Kopenhag maçında oynayacak mı

Sol bek için karar zamanı

Sarı-Kırmızılılar bir yandan Barış Alper’in sol bekteki performansına sevinirken, diğer taraftan Angelino ve Kazımcan’ın durumları için de endişeleniyor. Kopenhag karşında savunmanın soluna kimin geçeceği büyük merak konusu. Ancak yönetimde sol bek transferi için hazırlıklar sürüyor. Galatasaray’da hem Angelino hem de Kazımcan’la devre arasında yolların ayrılma ihtimali çok yüksek.

Haberin Devamı
Galatasaray'ın yıldızı Hakim Ziyech'ten muhteşem gol!

Galatasarayda Hakim Ziyechin durumu belli oldu Kopenhag maçında oynayacak mı

YORUM YAZ