MENÜ

Galatasaray'da Hakim Ziyech ve Ndombele'nin sözleşme detayları!

Galatasaray'da sezon başında transfer edilen Hakim Ziyech ve Ndombele'nin sözleşme detayları ortaya çıktı. Faslı oyuncu Ziyech önemli maçlarda katkılar sağlamasına rağmen Fransız futbolcu Ndombele büyük hayal kırıklığı yaratmıştı.

Galatasaray'da Hakim Ziyech ve Ndombele'nin sözleşme detayları!

Galatasaray'da Hakim Ziyech ve Ndombele'nin sözleşme detayları belli oldu. aslı oyuncu Ziyech önemli maçlarda katkılar sağlamasına rağmen Fransız futbolcu Ndombele büyük hayal kırıklığı yaratmıştı. İşte iki futbolcunun sözleşmesine dair detayları...

Haberin Devamı

HAKIM ZIYECH 4 GOL ATTI!

Chelsea'den 1 yıllığına kiralanan Hakim Ziyech bu sezon 16 karşılaşmada forma giyerken toplamda 4 gol atmayı başardı. Faslı yıldız ayrıca 3 de asist yaptı. Şampiyonlar Ligi'nde ise Ziyech 2 gol 1 asistlik performans ortaya koydu. Geldiği dönem sakatlık yaşayan oyuncu ayrıca Afrika Kupası sonrası yine sakatlık yaşamış ve uzun süre takıma katkı verememişti.

Galatasarayda Hakim Ziyech ve Ndombelenin sözleşme detayları

NDOMBELE BÜYÜK HAYAL KIRIKLIĞI

27 Yaşındaki Fransız orta saha Tanguy Ndombele bu sezon toplamda 25 maçta oynadı. Toplam 675 dakika süre alabilen Ndombele sadece 1 asistlik performans sergiledi. Tottenham'dan kiralanan Ndombele bu performansıyla beklentilerin altında kaldı.

ZIYECH GERİ DÖNDÜ!

Afrika Kupası'nda 1 ay boyunca takımdan uzak kalan 31 yaşındaki Faslı oyuncu kupada sakatlarak döndükten sonra da uzun süre sahalardan uzak kaldı. Ziyehc'in sakatlığı Çaykur Rizespor'la oynanan ve 6-2 galibiyetle sonlanan maçta sona ermişti. Rize maçında 13 dakika süre alan Hakim Ziyech Galatasaray'ın deplasmanda 4-3 kazandığı Kasımpaşa maçında 17 dakika sahada kaldı ve 1 asistlik performans sergiledi.

Haberin Devamı

Galatasarayda Hakim Ziyech ve Ndombelenin sözleşme detayları

NDOMBELE'NİN SÖZLEŞME DETAYI!

Tottenham'dan sezon başında 1 yıllığına kiralanan Fransız futbolcunun sözleşmesinde 15 milyon Euro satın alma opsiyonu bulunuyor. Ancak Fanatik'in ulaştığı bilgiye göre Ndombele'nin satın alma opsiyonu zorunlu değil. Sarı-Kırmızılı kulüp bu nedenle sezon sonunda 27 yaşındaki orta sahanın bonservisini almak zorunda değil. Ndombeli'nin sezon sonunda Tottenham'a geri dönmesine kesin gözüyle bakılıyor.

BEŞİKTAŞ'TA ABOUBAKAR KRİZİ!

Galatasarayda Hakim Ziyech ve Ndombelenin sözleşme detayları

ZIYECH 1 YIL DAHA GALATASARAY'DA

Hakim Ziyech'in sözleşmesiyle ilgili gerçek de ortaya çıktı. 1 yıllığına Chelsea'den kiralanan 31 yaşındaki yıldız futbolcunun sözleşmesinde 15 maç oynarsa sözleşmesi 1 yıl daha uzar maddesi olduğu öğrenildi. Galatasaray - Kasımpaşa maçında süre alan Ziyech'in sözleşmesi otomatik olarak 1 yıl daha uzadı. Yıldız futbolcunun gelecek sezon performansı şimdiden merak konusu...

İZLE | Galatasaray'ın yıldızı Ziyech'tan Fas'a galibiyeti getiren gol

Galatasarayda Hakim Ziyech ve Ndombelenin sözleşme detayları

YORUM YAZ