MENÜ

Galatasaray'da Hakim Ziyech tarihe geçti! Ronaldo ve Neymar sonrası...

Manchester United karşısında 2 gol, 1 asistle oynayan ve maçın adamı olan Faslı yıldız haftanın 11'ine de girdi. Hakim Ziyech, Cristiano Ronaldo ve Neymar'dan sonra bir ilki başararak da tarihe geçti.

Galatasaray'da Hakim Ziyech tarihe geçti! Ronaldo ve Neymar sonrası...

Hakim Ziyech, Manchester United maçındaki performansıyla Şampiyonlar Ligi’nde haftaya damgasını vurdu. Geceyi 2 gol 1 asistle tamamlayan Faslı yıldız, Devler Ligi’nde haftanın oyuncusu ödülüne aday gösterildi. Ziyech’in rakipleri; Manchester City’nin Leipzig’i 3-2 yendiği maçta 1 gol 2 asistle oynayan Foden, Lazio’nun Celtic’i 2-0 yendiği maçta golleri atan Immobile ve Benfica, Inter’e karşı 3-0 öndeyken 3-3’e gelen maçta hat-trick yapan Joao Maria.

Haberin Devamı

Öte yandan tecrübeli futbolcu, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde haftanın 11'ine de seçildi.

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde haftanın 11'i şu şekilde:

"Gregor Kobel - Joao Cancelo, Mikola Matviyenko, Lewin Blum, Phil Foden, Joao Mario, Jude Bellingham, Hakim Ziyech, Bukayo Saka, Gabriel Jesus, Ciro Immobile."

3. oyuncu oldu

Haftanın kahramanlarından Ziyech tarihe de geçti. Deneyimli hücumcu, bir Şampiyonlar Ligi maçında 2 frikik golü birden atan 3. oyuncu oldu. Bunu daha önce 2009’da Cristiano Ronaldo, 2018’de de Neymar başarmıştı.

Manchester United Teknik Direktörü Eric ten Hag'dan Ziyech'e övgü

Galatasarayda Hakim Ziyech tarihe geçti Ronaldo ve Neymar sonrası...

YORUM YAZ