MENÜ

Galatasaray'da Hagi operasyonu! Resmen devreye girdi

Spor Toto Süper Lig'in 32. haftasında Beşiktaş'a 3-1 mağlup olan Galatasaray, Başakşehir sınavını geçip kötü gidişatı durdurmak istiyor. Yeni sezon hazırlıklarına da şimdiden başlayan sarı-kırmızılı ekip, o genç yıldız için devreye girerken, Gheorghe Hagi bu transferde önemli bir rol oynayacak. İşte son dakika haberinin tüm detayları...

Galatasaray'da Hagi operasyonu! Resmen devreye girdi

Süper Lig'in 32. haftasında Beşiktaş'a konuk olan Galatasaray, 1-0 öne geçtiği mücadeleden 3-1 mağlup ayrıldı. Bu sonuçla beraber 70 puanda kalan Sarı-Kırmızılı ekip, en yakın takipçisi Fenerbahçe'nin 3 puan ilerisinde 1. sırada yer alıyor.

Haberin Devamı

DEV REKOR KIRILDI

Lige verilen Dünya Kupası arası ile birlikte vites arttıran Cimbom, art arda aldığı 14 galibiyetle lig tarihinin en uzun süre galip gelen takım rekorunu kırdı.

ASLAN'DAN TRANSFER ŞOVU

Sezona yeni yönetim ve yeni teknik ekip ile başlayan Galatasaray, üst üste açıkladığı transferlerle adından sıkça söz ettirdi. Yeni sezon öncesi Mauro Icardi, Lucas Torreira, Dries Mertens, Sergio Oliviera olmak üzere birçok yıldız ismi renklerine bağlayan Aslan, devre arasında da boş durmadı. Devre arasında ise Hatayspor'dan Sam Adekugbe ve milli futbolcu Kaan Ahyan'ı transfer eden Galatasaray, dönemi Nicolo Zaniolo bombası ile süslendirdi.

HAGI TAKIMA ÇOK YAKIN

Rangers ile etkili bir performans ortaya koyan Ianis Hagi yaşadığı ağır sakatlık sonrası gözden düştü. İskoç basınında yer alan habere göre; Rangers, 24 yaşındaki oyuncunun eski formuna kavuşmasının zor olduğunu düşündüğü için oyuncuyu satmaya karar verdi.

Haberin Devamı

Galatasarayda Hagi operasyonu Resmen devreye girdi

G.SARAY DA İLGİLENİYOR

Yıldız oyuncu ile Galatasaray'ın da ilgilendiği yazılırken Hagi'yi isteyen birden fazla Avrupa kulübünün olduğu kaydedildi. Babası Gheorghe Hagi'nin bir dönem Galatasaray'da forma giymesi ve kulüp ile olan ilişkisi sebebiyle oyuncunun sarı kırmızlı takımı tercih edebileceği belirtiliyor.

Galatasarayda Hagi operasyonu Resmen devreye girdi

İSPANYA'NIN RADARINDA

İspanya'dan Celta Vigo ve Sevilla'nın da 24 yaşındaki on numara ile ilgilendiği ifade edildi. 24 yaşındaki oyuncu Rangers ile 92 maça çıktı ve 15 gol, 21 asist yapma başarısı gösterdi.

Galatasarayda Hagi operasyonu Resmen devreye girdi

YORUM YAZ