MENÜ

Galatasaray'da gündem Levent Mercan: İstenen bonservis belli oldu

Sol bek arayışlarına da devam eden Galatasaray’ın gündemine sürpriz bir isim geldi. Sarı-Kırmızılılar, Süper Lig ekibinin yıldız futbolcusu radarına aldığı öğrenildi ve görüşmelere başladı.

Galatasaray'da gündem Levent Mercan: İstenen bonservis belli oldu

Ara transfer sezonunun bitime günler kala Galatasaray'da çalışmalar hız kazandı. Sol be arayışlarına devam eden sarı-kırmızılıların gündemine Süper Lig'in ekibinin yıldız futbolcusu geldi. İşte detaylar...

Haberin Devamı

SACHA BOEY REKOR KIRARAK BAYERN'E GİTTİ

Galatasaray'da ilk ayrılık Sacha Boey ile yaşandı. Fransız oyuncu 30 milyon euro + 5 milyon euroluk bonus maddesiyle Türkiye bonservis rekorunu kırarak Bayern Münih'e transfer oldu.

Galatasarayda gündem Levent Mercan: İstenen bonservis belli oldu

ANGELINO, ROMA'YA TRANSFER OLDU

Galatasaray'ın sezon başında Leipzig'den satın alma opsiyonuyla kiraladığı Angelino performansıyla sarı-kırmızılılarda bekleneni veremedi. Galatasaray ile 20 maça çıkması halinde 6 milyon euroluk satın alma opsiyonu devreye girecek olan İspanyol yıldız 19 resmi müsabakada görev yaptı. Roma, Leipzig ile sözleşme şartlarında anlaşma sağladı ve Angelino, İtalyan devine satın alma opsiyonuyla kiralandı.

LEVENT MERCAN LİSTEYE ALINDI

Sarı-Kırmızılılar, Karagümrük forması giyen Levent Mercan’la transfer görüşmelerine başladı. Çok iyi bir sezon geçiren, Almanya altyapılı 23 yaşındaki futbolcu da Galatasaray’ın ilgisine çok sıcak yaklaştı.

Haberin Devamı

Galatasarayda gündem Levent Mercan: İstenen bonservis belli oldu

BAŞKAN RAHATSIZLIK DUYDUĞUNU BELİRTTİ

Ancak kulüp başkanı Süleyman Hurma, Galatasaray Yönetimi’nin önce kendileriyle değil de oyuncunun menajeriyle görüşmesinden rahatsızlık duyduğunu belirterek, bu transfere karşı olduğunu söyledi. 

Sarı-Kırmızılılar bir yandan Rıdvan Yılmaz, diğer taraftan da Levent Mercan transferleri için girişimlerini sürdürüyor.

FATİH KARAGÜMRÜK'ÜN İSTEDİĞİ BONSERVİS BELLİ OLDU

Angelino ile yollarını ayıran ve bu bölgeye de takviye yapmayı planlayan Galatasaray, bir süredir milli sol bek Rıdvan Yılmaz ile ilgileniyordu. Kulübü Rangers ile yapılan görüşmelerde İskoç ekibinin 5 milyon Euro bonservis talebinin yanında, Rıdvan Yılmaz'ın da yıllık 1.6 milyon Euro istemesinin ardından transfer durma noktasına geldi. Bu konuda alternatif isimlere yönelen Galatasaray, Levent Mercan transferine yoğunlaştı. 23 yaşındaki oyuncu için kulübü Fatih Karagümrük, Kazımcan Karataş + 3 milyon Euro bonservis bedeli talep ediyor. Tarafların bugün yeniden görüşmesi ve transferin sonuca bağlanması bekleniyor.

Galatasarayda gündem Levent Mercan: İstenen bonservis belli oldu

YORUM YAZ