MENÜ

Galatasaray'da gündem Leo Dubois! Mesajı gönderdi...

Galatasaray'da teknik heyet ve yöneticiler, Başakşehir'e kiralık gönderilen Leo Dubois'nın takıma geri dönmesi için görüşmeleri sürdürüyor. Fransız oyuncu ise konuya ilişkin tavrını belirleyerek mesajı vermiş durumda.

Galatasaray'da gündem Leo Dubois! Mesajı gönderdi...

Sezon başında Başakşehir’e kiralık verilen Leo Dubois’nın Galatasaray’a geri dönmesi için iki kulüp arasındaki görüşmeler devam ediyor.

Haberin Devamı

DUBOIS'DAN MESAJ

Teknik direktör Okan Buruk ve yöneticiler, tecrübeli savunmacıyla görüşerek, onu yeniden takımda görmek istediklerini ilettiler. Dubois da “Geri dön” çağrısına kulak verirken, “Kulüplerin anlaşması halinde ne gerekiyorsa yapacağım” mesajını gönderdi. Ancak henüz kulüpler arasında orta yol bulunabilmiş değil.

PARADA ANLAŞAMADILAR

Başakşehir, kiralama kontratının feshi için Galatasaray’dan 500 bin Euro ücret talep ediyor. Fransız oyuncunun maaşının büyük bölümünü ödemeye devam eden Sarı-Kırmızılılar ise böyle bir ödeme yapmaya kesinlikle yanaşmıyor.

Galatasarayda gündem Leo Dubois Mesajı gönderdi...

Dubois da Başakşehir yetkililerine haber göndererek, Galatasaray’a dönmek istediğini bildirdi. Kısa süre içinde tarafların mutabakat sağlaması bekleniyor. Ancak 500 bin Euro olmasa da bir fesih ücretinin ödeneceği gelen haberler arasında.

Haberin Devamı

Galatasarayda gündem Leo Dubois Mesajı gönderdi...

YORUM YAZ