MENÜ

Galatasaray'da gözler Mauro Icardi'de!

Tam 1 ay önce oynanan Beşiktaş derbisinden topuğundan sakatlanan ancak milli araya kadar iğneyle oynayan Mauro Icardi'nin sağlık durumu merak ediliyordu. Gözler milli ara dönüşünde tam olarak hazır hale gelmesi beklenen Arjantinli golcüye çevrildi.

Galatasaray'da gözler Mauro Icardi'de!

Milli maçlar nedeniyle liglere verilen arada çalışmalarını genç oyuncu takviyesiyle sürdüren Galatasaray, dünü izinli geçirdi. Sarı-Kırmızılı ekip bugün saat 18.00’de Florya Metin Oktay Tesisleri’nde toplanarak, ara sonrasındaki Alanyaspor karşılaşmasının hazırlıklarını sürdürecek.

Haberin Devamı

Galatasarayda gözler Mauro Icardide

İdmanlara katılmıyordu

Sarı-Kırmızılı takımda merakla beklenen konulardan biri de Mauro Icardi’nin durumu. Geçtiğimiz haftayı aktif dinlenmeyle geçiren ve antrenmanlara katılmayan Arjantinli futbolcunun, bugünkü çalışmada takıma dahil olması planlanıyordu. Tecrübeli golcü, sağlık heyeti ve teknik ekiple bir araya gelecek.

ŞOKE EDEN GELİŞME...

Galatasarayda gözler Mauro Icardide

Tam hazır olmadan...

Ağrılarının tamamen geçmesi halinde Icardi bu idmanda yer alacak. Aksi takdirde bir sonraki gün bir değerlendirme daha yapılacak. Tam anlamıyla hazır olmadan Icardi’nin bir kez daha sahaya sürülmesi düşünülmüyor.

Galatasarayda gözler Mauro Icardide

Icardi çılgınlığı! Galatasaray'ın yıldızı izdiham yarattı!
YORUM YAZ