MENÜ

Galatasaray'da gözler Icardi ve Aurier'de!

Karagümrük maçı öncesi en büyük sürpriz Icardi’nin sahada olmamasıydı. Hafif ağrısı nedeniyle riske edilmeyen yıldız oyuncu derbiye saklandı. Tedavisi tüm hızıyla devam eden Aurier de tek idmanla da olsa dev maçın kadrosunda yer alacak.

Galatasaray'da gözler Icardi ve Aurier'de!

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Süper Lig’in 27’nci haftasında Antalyaspor ile oynadıkları mücadelenin ilk 11’ine göre Beşiktaş maçını düşünerek önemli değişiklikler yaptı, 6 değişiklikle sahaya çıktı. Buruk, Muslera, Sanchez, Kerem Demirbay, Torreira, Mertens ve Vinicius’a ilk 11’de görev vermedi. Okan Buruk bu oyuncuların yerine Günay Güvenç, Kaan Ayhan, Abdulkerim Bardakcı, Berkan Kutlu, Oliveira ve Zaha’ya ilk 11’de yer verdi.

Durumu yakından takip ediliyor

Kritik maçta en önemli eksik Icardi’ydi. Dünyaca ünlü yıldız, derbi düşünülerek riske edilmedi. Hafif ağrıları nedeniyle Karagümrük maçı kadrosuna alınmayan başarılı oyuncu, mücadeleyi tribünden takip etti. Aslan’ın derbi öncesi diğer soru işareti ise Aurier. Yeni transferin tedavisine tüm hızıyla devam ediliyor. Edinilen bilgiye göre Okan Buruk, Aurier’i her ihtimalde maçın kadrosuna alacak.

Haberin Devamı

Galatasarayda gözler Icardi ve Aurierde

YORUM YAZ