MENÜ

Galatasaray'da golcülük sırası Victor Nelsson'da

Galatasaray’da son dönemde forvetler sustu, stoperler coştu. Konya maçında Abdülkerim 2 golle yıldızlaşmıştı. Dün Kayseri karşısında perdeyi açan isim Victor Nelsson oldu. Danimarkalı oyuncu, savunmada da son derece başarılı işlere imza attı.

Galatasaray'da golcülük sırası Victor Nelsson'da

Sarı-Kırmızılılar son dönemde gol yollarında sıkıntı yaşıyor. Pozisyonlar bulunsa da hücum hattındaki isimleri bunları skora çevirmekte zorlanıyor. Aslan’da forvetlerin suskun olduğu bu dönemde stoperler gol yükünü sırtlamaya başladı. Aslantepe’deki bir önceki maçta Konyaspor ile oynanan mücadelede Abdülkerim Bardakçı, iki kez ağları sarsarak 3-0’lık galibiyetin mimarı olmuştu.

Haberin Devamı

SOL BEK BAŞLADI, FORVETE GEÇTİ, SAĞ AÇIK BİTİRDİ...

Galatasarayda golcülük sırası Victor Nelssonda

1 golü vardı

Dün Kayserispor karşısında ise Victor Nelsson sahneye çıktı. Danimarkalı yıldız aslında gol yollarında etkili bir oyuncu değil. Duran toplarda her zaman ileri çıkıp, zaman zaman kafa vuruşları yapsa da düne kadar sadece 1 kez ağları sarsmıştı. Kayserispor maçında 26. dakikada Mertens’in ortasında Nelsson kafayı vurdu, Ackah’a çarpan top ağlarla buluştu.

9’da 7 ikili mücadele

25 yaşındaki stoper, dün savunmada da son derece başarılıydı. Nelsson, 9 ikili mücadelenin 7’sini, 5 hava topunun ise 4’ünü kazandı. Danimarkalı futbolcu ayrıca 3 top kaptı, 1 atak uzaklaştırdı ve 1 de pas arası yaptı. Kısacası Victor Nelsson, attığı golün yanı sıra asıl görevini de başarıyla yerine getirmeyi bildi.

Haberin Devamı

Galatasarayda golcülük sırası Victor Nelssonda

YORUM YAZ