MENÜ

Galatasaray'da flaş Luka Modric gelişmesi! Ünlü Alman gazeteci duyurdu

Bu sezon Süper Lig'de şampiyonluk hedefleyen Galatasaray, gelecek sezon transfer çalışmalarına şimdiden başlamış durumda. Almanya'nın ünlü gazetecisi, Real Madrid ile kontratının sonuna gelen Luka Modric için Galatasaray iddiası hakkında olay bir gelişme paylaştı. İşte transfer haberinin detayları...

Galatasaray'da flaş Luka Modric gelişmesi! Ünlü Alman gazeteci duyurdu

Süper Lig'de zirvede yer alan ve şampiyonluk hedefleyen Galatasaray'da, transfer ile ilgili Alman gazeteciden bir paylaşım geldi. Real Madrid'de 12 yıldır forma giyen ve henüz yeni bir sözleşme imzalamayan Luka Modric hakkında Galatasaray'ı ilgilendiren bir gelişme yaşandı.

Haberin Devamı
Arda Güler ile Luka Modric kusursuz işbirliği

HENÜZ YENİ SÖZLEŞME İMZALAMADI

12 yıldır İspanya devi Real Madrid'de forma giyen Luka Modric'in takım ile sezon sonunda sözleşmesi sona eriyor.

Galatasarayda flaş Luka Modric gelişmesi Ünlü Alman gazeteci duyurdu

REAL MADRİD KARNESİ

2012 yılından beri İspanyol ekibi Real Madrid'de forma giyen Luka Modric, La Liga devi ile toplam 519 resmi maça çıktı. Tecrübeli futbolcu söz konusu maçlarda 39 kez rakip fileleri sarsmayı başarırken, bunun yanında takım arkadaşlarına da 83 kez gol pası verdi.

Futbola ülkesinin Zadar takımında başlayan Modric, Avrupa'ya ilk çıkışını 2008 yılında Dinamo Zagreb'ten Tottenham'a transfer olarak yaptı.

İngiliz devinde gösterdiği performansla dünya devlerinin dikkatini çeken yıldız oyuncu, 2012 yılında 35 milyon Euro karşılığında Real Madrid'e transfer oldu.

Haberin Devamı

GALATASARAY İDDİASI

Luka Modric için Suudi Arabistan iddiaları uluslararası basında yer alırken, tecrübeli futbolcunun adı Galatasaray'la da anılıyordu.

Galatasarayda flaş Luka Modric gelişmesi Ünlü Alman gazeteci duyurdu

ALMAN GAZETECİ PAYLAŞTI

Sky Sport DE'de Alman gazeteci Florian Plettenberg, Galatasaray ile ilgili bir paylaşım yaptı. Plettenberg, Galatasaray'ın Luka Modric ile ilgilendiği yönündeki söylentiler gerçeği yansıtmadığını ifade etti.

DEV TEKLİFLERİ REDDETMİŞTİ

Tecrübeli futbolcu, yaz transfer sezonunda Suudi Arabistan'dan gelen dev teklifleri reddetmişti.

Galatasarayda flaş Luka Modric gelişmesi Ünlü Alman gazeteci duyurdu

YORUM YAZ