MENÜ

Galatasaray'da Fernando Muslera yoksa Günay Güvenç var!

Fernando Muslera'nın kart cezası nedeniyle görev yapamadığı maçta Galatasaray'ın kalesini Fatih Karagümrük karşısında Günay Güvenç korudu. 32 yaşındaki eldiven kritik kurtarışlarıyla kalesini gole kapadı ve Muslera'yı aratmadı!

Galatasaray'da Fernando Muslera yoksa Günay Güvenç var!

Galatasaray’da Fernando Muslera’nın yokluğunda Fatih Karagümrük karşılaşmasında kaleyi koruyan Günay Güvenç, ilk kez Galatasaray formasıyla bir karşılaşmada 11’de görev yaptı.

Haberin Devamı

Ligin 15’inci haftasında oynanan Adana Demirspor karşılaşmasında gördüğü sarı kart ile cezalı duruma düşen Muslera’nın yerine kaleyi devralan 32 yaşındaki file bekçisi, en son Sarı-Kırmızılı formayı ligin 11’inci haftasında oynanan Kasımpaşa maçında 60’ıncı dakikada sakatlanan Fernando Muslera’nın yerine oyuna dahil olarak giymişti.

3 puanın mimarlarından oldu

Dünkü mücadelede 90 dakika boyunca başarılı bir görüntü sergileyen Günay, özellikle 76. dakikada flaş bir kurtarışa imza attı. Tecrübeli kaleci, karşı karşıya pozisyonda Can Keleş’in şutuna geçit vermeyerek 3 puanın mimarlarından biri oldu. Öte yandan Günay, 90’da da ceza alanı önünde kalesine gelen kafa vuruşunda topun ağlarıyla buluşmasını engelledi.

Haberin Devamı

Galatasarayda Fernando Muslera yoksa Günay Güvenç var

YORUM YAZ