MENÜ

Galatasaray'da Fernando Muslera şoku! Oyuna devam edemedi...

Hafta arası Şampiyonlar Ligi'nde Bayern Münih ile deplasmanda karşı karşıya gelecek Galatasaray'da sezon başından bu yana tüm maçların tamamında forma giyen Fernando Muslera, Kasımpaşa maçında yaşadığı sakatlık nedeniyle oyuna devam edemedi.

Galatasaray'da Fernando Muslera şoku! Oyuna devam edemedi...

Hafta arasında Şampiyonlar Ligi'nde Bayern Münih ile deplasmanda karşı karşıya gelecek Galatasaray'da Fernando Muslera şoku yaşanıyor. Bu sezon tüm maçlarda 90 dakika forma giyen Fernando Muslera, Kasımpaşa maçında yaşadığı sakatlık nedeniyle oyuna devam edemedi.

Haberin Devamı

Galatasarayda Fernando Muslera şoku Oyuna devam edemedi...

55. dakikada Kasımpaşa'da Mamadou Fall'un topla ceza sahasına girdiği pozisyonda kale alanı içerisinde müdahalesiyle gol şansı vermeyen Fernando Muslera, acı içerisinde yerden kalkamadı. Sağlık ekibinin kontrolleri sonrası oyuna devam edemeyen Uruguaylı kaleci, 60. dakikada kenara gelirken yerine Günay Güvenç oyuna dahil oldu.

Galatasarayda Fernando Muslera şoku Oyuna devam edemedi...

Eski takımı Kasımpaşa'ya karşı kaleci devralan Günay Güvenç, Galatasaray formasıyla ilk kez sahaya çıkarken oyuna girdiği sırada Fernando Muslera'ya gidip geçmiş olsun dileğini iletti.

Taraftarın büyük alkışlarıyla oyundan çıkan Fernando Muslera, direkt olarak soyunma odasına gitti. Uruguaylı yıldızın tedavisine şu an için stadyumda devam edildiği belirtildi.

YENER İNCE'DEN MAÇ SONU AÇIKLAMA

Haberin Devamı

Galatasaray Takım Doktoru Yener İnce, Kasımpaşa maçı sonrası Fernando Muslera'nın durumuna ilişkin basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Muslera'nın durumunun yarın çekilecek MRI'da belli olacağını belirten İnce, kırık gibi önemli bir durum da yerine oturtulabilecek bir çıkık da olabileceğini ifade etti.

İZLE | Muslera'nın sakatlık sonrası ilk görüntüleri!

Galatasarayda Fernando Muslera şoku Oyuna devam edemedi...

YORUM YAZ