MENÜ

Galatasaray'da Fenerbahçe derbisi öncesi sarı alarm

Hakem Meler’e yapılan saldırı nedeniyle Sivas deplasmanı ertelenen Galatasaray’da, bu kez başka bir endişe ortaya çıktı. Ceza sınırındaki Sanchez ve Boey, Karagümrük’e karşı sarı kart görmeleri halinde, Fener derbisinde forma giyemeyecek.

Galatasaray'da Fenerbahçe derbisi öncesi sarı alarm

FIFA hakemi Halil Umut Meler’e yapılan saldırı sonrası Süper Lig’in 16. haftası ocak ayına ertelenirken, yarış hafta içinde oynanacak 17. hafta müsabakalarıyla devam edecek. Galatasaray’da sarı kart cezalısı Muslera, normal şartlar altında Sivas deplasmanını kaçıracaktı. Ancak bu mücadele ertelenince, Uruguaylı eldivenin oynayamayacağı maç, çarşamba günü iç sahadaki Karagümrük karşılaşması oldu. Bu gelişme Galatasaray açısından bir avantaj gibi görünse de bu kez ortaya bir başka endişe çıktı. O da Sarı-Kırmızılı ekibin ceza sınırındaki oyuncularının durumu.

Haberin Devamı

Galatasarayda Fenerbahçe derbisi öncesi sarı alarm

BURUK ÖNLEM ALACAK

İlk 11’in en kritik isimlerinden Sanchez ve Boey, normalde Sivas’ta kart görmeleri durumunda Karagümrük sınavını kaçıracaklardı. Ancak şimdi Karagümrük karşısına sınırda çıkacaklar ve kart görürlerse Kadıköy’deki Fenerbahçe derbisinde forma giyemeyecekler. Aslan’ın hocası Okan Buruk, bu risk karşısında hem oyuncularını uyarıyor hem de kadroda olası bir güncelleme üzerinde duruyor. Bu arada Galatasaray’ın sınırdaki bir diğer oyuncusu da Oliveira; ancak Portekizli futbolcu göğüs kasındaki kopma nedeniyle bir süre formasından uzak kalacak. Sanchez’i Fener derbisinde sahada görmek isteyen Okan Buruk, Karagümrük karşısında savunmada Nelsson’u deneyebilir.

Galatasarayda Fenerbahçe derbisi öncesi sarı alarm

İZİNLER BİTTİ, MESAİ BAŞLIYOR

Haberin Devamı

Süper Lig’deki 17. hafta maçında çarşamba akşamı Karagümrük’ü konuk edecek olan Galatasaray, zorlu mücadelenin hazırlıklarına 1 gün ara vermişti. Cumartesiyi dinlenerek geçiren Sarı-Kırmızılı futbolcular, bugün Florya Metin Oktay Tesisleri’nde toplanıp, saat 17.00’de başlayacak olan antrenmana katılacaklar. Karagümrük maçının taktik provası ise yarınki antrenmanda gerçekleşecek ve Okan Buruk, sahaya sürmeyi planlandığı ilk 11’i deneyecek.

 

Galatasarayda Fenerbahçe derbisi öncesi sarı alarm

YORUM YAZ