Galatasaray'da Erden Timur'dan şampiyonluk sonrası Fenerbahçe açıklaması!

Trendyol Süper Lig'de 2023-24 sezonunu şampiyon olarak tamamlayan Galatasaray'da başkanvekili Erden Timur açıklamalarda bulundu. Timur, şampiyonluk sonrasında ezeli rakibi Fenerbahçe'yle ilgili de konuştu. İşte detaylar...

Galatasaray'da Erden Timur'dan şampiyonluk sonrası Fenerbahçe açıklaması!

Galatasaray Başkanvekili Erden Timur, şampiyon tamamladıkları sezonun ardından konuştu.

Haberin Devamı

İşte Erden Timur'un açıklamaları: 

"En başta hocama çok teşekkür ediyorum. Emeği çok büyük. Çok güzel bir kalbi var gerçekten. Galatasaray'a çok şey veriyor, gece gündüz. Tüm kalbimle herkese teşekkür ediyorum. Herkesi tek tek isim isim saymak istiyorum. Hak eden kazandı. Bu sonuca ulaştığımız için çok mutluyuz." Okan Buruk: "Sonunda iyiler mutlaka kazanır diyorduk, sonunda iyiler kazandı. Erden Bey'e, başkanımıza, yönetime teşekkür ediyorum. Galatasaray camiasına yakışır şekilde mücadele etmeye çalıştık. 24. şampiyonluğu kazandık. Hedefler bitmiyor, 5. yıldızı hedefliyoruz. Galatasaray tarihinin en önemli yılına hazırlanıyoruz. Fenerbahçe derbisi bir yol kazasıydı"

"Bugün şampiyonluk, diğer konuların ve kişilerin hiçbir önemi yok. Burada çok büyük bir ekip var. Ön plana çıkmamaya, görüntü vermemeye çalışıyorum. İnşallah daha nice başarıları olacak Galatasaray'ın. Müthiş bir camia gerçekten. Galatasaray'da tüm başkanların kupaları, şampiyonlukları var, kişilerin önemi yok. Okan Buruk'la daha nice başarılar kazanacağız."

YORUM YAZ