MENÜ

Galatasaray'da Erden Timur'dan Muslera açıklaması! 13 yıllık devrin sonu...

Galatasaray'da başkanvekili Erden Timur, takımın yaşayan efsanesi Fernando Muslera için, “13 yıldır bu takımda, dile kolay. Galatasaray tarihinin en önemli figürlerinden. Geçen sene de gördük. Bu sene, son sene” açıklamasını yaptı.

Galatasaray'da Erden Timur'dan Muslera açıklaması! 13 yıllık devrin sonu...

Galatasaray Sportif A.Ş. Başkanvekili Erden Timur, takımın yaşayan efsanesi Fernando Muslera hakkında konuştu. Uruguaylı file bekçisi için artık sonun yaklaştığını söyleyen Timur, “Muslera, 13 yıldır bu takımda, dile kolay. Galatasaray tarihinin en önemli figürlerinden. Geçen sene de gördük. Bu sene son sene. Her oyuncu yaşı ilerledikçe kendi planlarını yapıyor. Önemli olan ileride onun planlarında birlikte olabilecek misiniz. Vefa, sahiplenme ilişkisini kurabiliyorsanız her şeyi açıkça konuşabiliyorsunuz” diye konuştu.

Haberin Devamı

'YAYIN GELİRLERİ...'

’ Yayın gelirlerindeki azalmaya da dikkat çeken Timur, “Türk futbolunda artık gelirler düştü. Yayın gelirleri neredeyse 600 milyon Dolar seviyesindeyken 90 milyon Dolar’a geriledi. Galatasaray şampiyon olunca 25 milyon TL aldı. Herkes milyon Euro falan sanıyor, öyle değil” yorumunu yaptı.

Galatasarayda Erden Timurdan Muslera açıklaması 13 yıllık devrin sonu...

'DOĞRULUK İÇİN AÇIKLAYACAĞIM'

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’un kendisi hakkında da söylediklerine yanıt veren Timur, “Ben kendi kısmımla ilgili açıklamamı yapacağım. Ali Bey de Florya’yla ilgili söylediği konuyu açıklayacaktır. Yapacağını düşünmemiz lazım, yapacaktır demek lazım. Bir insanı bir şey yapmayacağından emin olana kadar suçlayamazsınız. Bilgi ve kayıt dedim, bilgi ve kayıtları anlatacağım. Doğruluk için yapacağım bunu, Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş veya Anadolu takımları için değil. Türk futbolunun sürdürülebilir olması için yapılması gerekiyor” ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Galatasarayda Erden Timurdan Muslera açıklaması 13 yıllık devrin sonu...

YORUM YAZ