MENÜ

Galatasaray'da Erden Timur, İlkin Aydın için devrede! Vakıfbank'a kötü haber...

Galatasaray Sportif A.Ş. Başkanvekili Erden Timur, Vodafone Sultanlar Ligi'nden VakıfBank ile transfer için anlaşan İlkin Aydın içinharekete geçti.

Galatasaray'da Erden Timur, İlkin Aydın için devrede! Vakıfbank'a kötü haber...

VakıfBank ile transferi için prensipte anlaştığı öne sürülen İlkin Aydın için bir hamle de Erden Timur'dan geldi. Galatasaray Sportif A.Ş. Başkanvekili Timur genç voleybolcunun Galatasaray Daikin'de kalması için Aydın'ı ikna etti.

Haberin Devamı

Galatasaray'da yönetim Aydın için devrede

Voleybol Magazin tarafından aktarılan bilgilere göre Galatasaray Daikin'den İlkin Aydın gelecek sezon için Sultanlar Ligi ekiplerinden VakıfBank ile prensipte anlaşmaya varmıştı. Genç voleybolcu Aydın'ın kulübü Galatasaray Daikin'de devam etmesi için ise yönetim devreye girdi.

Aydın'a NEF'ten bir ev verildi

Haberin detaylarına göre Galatasaray Sportif A.Ş. Başkanvekili Erden Timur, İlkin Aydın için harekete geçti. Timur, Aydın'a ücretinin yanı sıra kendisinin sahibi olduğu NEF'ten bir de ev verdi. Aydın ise Galatasaray Daikin'de kalma kararı aldı.

İlkin Aydın'ın kariyeri

Filenin Sultanları'nda da forma giyen İlkin Aydın 2017-2018 sezonunda Sultanlar Ligi ekibi Galatasaray Daikin'e transfer oldu. 23 yaşındaki genç voleybolcu Galatasaray'dan önce ise TVF Spor Lisesi ve İlkbank Spor Kulübü'nde forma giydi.

Haberin Devamı

Galatasarayda Erden Timur, İlkin Aydın için devrede Vakıfbanka kötü haber...

YORUM YAZ