MENÜ

Galatasaray'da Emil Breivik transferi askıya alındı

Galatasaray’ın orta saha transferindeki hedeflerinden Breivik, Molde’nin Bodo Glimt’i yendiği kupa finalinde kaval kemiğinden sakatlandı. Bacağında kırık tespit edilen ve bıçak altına yatacak olan genç yeteneğin transferi de askıya alındı.

Galatasaray'da Emil Breivik transferi askıya alındı

Şampiyonlar Ligi elemelerinde Galatasaray’a karşı oynadığı futbolla Sarı-Kırmızılılar’ın dikkatini çeken Emil Breivik, harika bir sezon geçirirken talihsiz bir sakatlıkla karşılaştı. Molde’nin Norveç Kupası Finali’nde Bodo Glimt’le oynadığı ve 1-0 kazanarak şampiyon olduğu maçın ikinci yarısında kaval kemiğinden sakatlanan 23 yaşındaki futbolcu, 58. dakikada sedyeyle sahayı terk etmek zorunda kaldı. Norveç basınında yer alan haberlere göre Breivik’in kemiğinde kırık tespit edildi ve yakın bir zamanda ameliyat edilmesi gerekecek. Sezonu kapattığı tahmin edilen Norveçli orta saha, Galatasaray’ın ara transferdeki adayları arasında yer alıyordu.

Haberin Devamı

Galatasarayda Emil Breivik transferi askıya alındı

4 POZİSYONDA 46 MAÇ

Bu sezon Molde formasıyla Norveç Ligi’nde, kupada, Şampiyonlar Ligi elemeleri ve Avrupa Ligi’nde olmak üzere tam 46 resmi maça çıkan Emil Breivik, 12 gol 11 asistlik göz kamaştıran bir performans ortaya koydu. Genç oyuncu bu süreçte forvet arkası, merkez orta saha, ön libero ve stoper de dahil sürekli farklı pozisyonlarda görev alsa da her maçta elinden gelenin en iyisini yaptı. Ancak bu ağır sakatlık, Galatasaray’ın transfer çalışmalarını askıya almasına yol açtı. Sarı-Kırmızılılar, Norveçli oyuncunun geri dönüş sürecini takip edecek.

 

Galatasarayda Emil Breivik transferi askıya alındı

YORUM YAZ