MENÜ

Galatasaray'da Dries Mertens sürprizi! Tarih verildi

Galatasaray, Beşiktaş ile oynanan derbi maçında yıldızlaşan Dries Mertens için sürpriz bir hamle yapacak. Sportif AŞ Başkanvekili Erden Timur’un millî maç arasında yıldız futbolcu ile görüşeceği bildirildi. İşte detaylar...

Galatasaray'da Dries Mertens sürprizi! Tarih verildi

İlerlemiş yaşına rağmen Galatasaray'ın anahtar oyuncularından biri olan ve sarı-kırmızılı taraftarların sevgilisi haline gelen Dries Mertens ile alakalı yeni gelişmeler var. Bu sezon 40 maça çıkıp 7 gol 8 asist yaparak 15 gole direkt katkıda bulunan Belçikalı yıldız, bir sezon daha sarı-kırmızılı takımda kalabilir.

Haberin Devamı

Galatasarayda Dries Mertens sürprizi Tarih verildi

OKAN BURUK'UN JOKERİ OLDU

Napoli’den Galatasaray’a gelirken 1+1 senelik kontrat imzalayan ve gösterdiği performans ile opsiyonu devreye giren Mertens, ikinci senesinde de yine adından söz ettirmeyi başardı. Galatasaray’da sezon başında Zaha’ya yer açmak için, Kerem Aktürkoğlu’nu 10 numaraya çeken Teknik Direktör Okan Buruk, yedek bıraktığı Mertens'i yeniden sahaya sürdü. Belçikalı oyuncu, Zaha ve Tete’nin hayal kırıklığı yarattığı, Icardi’nin formsuz ve sakat olduğu, Kerem Aktürkoğlu’nun ise istikrarsız kaldığı dönemde yükselen performansı ve profesyonelliğiyle adeta ders verdi.

ERDEN TİMUR HAREKETE GEÇİYOR

Beşiktaş maçında performansı ile yıldızlaşan oyuncu ile yeni bir sözleşme yapılması için harekete geçildi. Sportif AŞ Başkanvekili Erden Timur’un, millî maç arasında Mertens'a "1 sene daha devam edelim" teklifini sunacağı öğrenildi. Daha önce sözleşmesi bittikten sonra emekli olmayı ve sahalara veda etmeyi düşündüğünü söyleyen Mertens’in bu öneriye nasıl yaklaşacağı merak konusu. Ailesiyle beraber İstanbul’da ve Galatasaray’da oldukça mutlu olan Belçikalı yıldız, devre arasında Suudi Arabistan’dan kendisine yapılan cazip teklifi kabul etmemişti.

Ogün Temizkanoğlu'ndan Mertens övgüsü: Yaşı geçti diyenlere cevabı verdi!
YORUM YAZ