MENÜ

Galatasaray'da Diarra defteri kapandı

Ön libero arayılşlarını sürdüren Galatasaray, Lucas Leiva'nın ardından bir diğer aday Lassana Diarra defterini de tamamen kapattı.

Galatasaray'da Diarra defteri kapandı

Felipe Melo'nun Inter'e gidişi sonrası ön libero açığını bir türlü kapatamayan Galatasaray'da transfer çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Lucas Leiva ve kulübü Liverpool'la her konuda anlaşmasına karşın, Jürgen Klopp engelini aşamayan Sarı Kırmılılar, alternatiflere yönelmek zorunda kalmıştı. Ancak gün geçtikçe listedeki isimler de yavaş yavaş devre dışı kalıyor.

Diarra'nın da üstü çizildi

Galatasaray'ın listesindeki önemli isimlerden biri de Marsilya'da forma giyen Lassana Diarra'ydı. Tecrübeli futbolcu ilk bakışta bonservis ücreti bulunmadığı için cazip olarak gözükse de, FIFA'nın vermiş olduğu 10 milyon Euroluk ceza dolayısıyla akılda soru işaretleri yaratıyordu. Sarı Kırmızılı kulüp, Fransız isimle yaptığı görüşmede oyuncunun bu sorunu kendi çözmesi gerektiğini ifade etmişti.

Ancak Bugün Marsilya'dan yapılan bir açıklamayla Diarra'nın kulübünde kalacağı kesinleşti. Mavi Beyazlı kulüp, takımın yeni kaptanının Lassana Diarra olacağını açıkladı. Bu gelişme sonrasında Galatasaray için en ideal isim olarak Celtic'te forma giyen Stefan Johansen öne çıktı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ