MENÜ

Galatasaray'da derbiye fire yok! İşte Muslera'nın son durumu

Sarı kart sınırındaki Sacha Boey hata yapmadı, Davinson Sanchez’in yetişmesi bekleniyor... Kısacası Cim Bom, pazar günü Fenerbahçe deplasmanına firesiz gitmeye hazırlanıyor.

Galatasaray'da derbiye fire yok! İşte Muslera'nın son durumu

Galatasaray, bu sezon taraftarı önündeki 8. lig maçını da kazanırken, pazar günü Kadıköy’de oynanacak Fenerbahçe derbisi öncesi sürprize izin vermedi. Sarı-Kırmızılılar’da galibiyet kadar, takımın kilit isimlerinden Sacha Boey’nin kart görmemesi de önemliydi. Öyle ki ceza sınırında olan ve karşılaşma öncesinde teknik heyet tarafından uyarılan başarılı sağ bek, sorunsuz şekilde mücadeleyi tamamladı.

Haberin Devamı

Cezası nedeniyle dün oynayamayan Muslera, pazar günü Kadıköy’de kalede olacak. Savunmanın yıldız ismi Davinson Sanchez’in ise derbiye yetiştirilmesi bekleniyor. Sağlık ekibinin yoğun tedavi uyguladığı başarılı stoper, derbide mutlaka oynamak istiyor.

Galatasarayda derbiye fire yok İşte Musleranın son durumu

Oliveira oynamıyor ama...

Cim Bom’da tek eksik, Sergio Oliveira ancak o da bu sezon zaten gözden düşmüş durumda. Pek çok maça kulübede başlayan Oliveira’nın yokluğunun takımı etkilemesi beklenmiyor. Teknik direktör Okan Buruk’un, Fenerbahçe’ye karşı hem orta sahada Torreira’nın yanında kimi oynatacağı hem de forvet arkasındaki üçlüyü nasıl kuracağı şimdiden merak konusu.

Galatasarayda derbiye fire yok İşte Musleranın son durumu

YORUM YAZ