MENÜ

Galatasaray'da DeAndre Yedlin'in yerine Omar Elabdellaoui

Galatasaray'da DeAndre Yedlin'le yolların ayrılmasına kesin gözüyle bakılırken, Cim Bom bu bölge için planını da belirledi. Sacha Boey'in ardından geçtiğimiz yılbaşında talihsiz bir kaza geçiren ancak uzun zamandır takımla çalışan Omar Elabdellaoui'nin lisansının çıkarılacağı ve sağ bekte alternatif olarak kullanılacağı kaydedildi.

Galatasaray'da DeAndre Yedlin'in yerine Omar Elabdellaoui

Geçen sezonun devre arasında İngiliz ekibi Newcastle United'dan transfer edilen DeAndre Yedlin'le yolların ayrılmasının resmileşmesi beklenirken, Galatasaray'ın planı da belli oldu. Sarı-Kırmızılılar'da teknik direktör Domenec Torrent, Sacha Boey'i ilk 11 oyuncusu olarak kullanırken, geçtiğimiz yılbaşı talihsiz bir kaza yaşayan ve gözünde problem oluşan Omar Elabdellaoui'yi de Boey'in alternatifi olarak değerlendirmeyi planlıyor.

Haberin Devamı

Sezon başında rahatsızlığı nedeniyle lisansı çıkarılmayan Norveçli sağ bek uzun zamandır takımla idmanlara katılıyordu. 30 yaşındaki futbolcunun lisansının çıkarılması ve sezonun kalan bölümünde Sarı-Kırmızılı formayı terletmesi bekleniyor.

YORUM YAZ