MENÜ

Galatasaray'da Carlos Vinicius'tan ilk maçında gol

Türkiye Kupası Son 16 Turu maçında sahasında ağırladığı Bandırmaspor'u 4-2 mağlup eden Galatasaray'da karşılaşmaya ilk 11'de başlayan Carlos Vinicius, ilk maçında gol atmayı başardı.

Galatasaray'da Carlos Vinicius'tan ilk maçında gol

Galatasaray, Ziraat Türkiye Kupası Son 16 Turu maçında sahasında Bandırmaspor'u ağırladı. Sarı-Kırmızılılar, mücadeleden 4-2'lik sonuçla galip ayrılarak adını çeyrek finale yazdırdı.

Haberin Devamı

CARLOS VINICIUS'TAN İLK MAÇINDA GOL

Galatasaray'ın Fulham'dan kiralık olarak kadrosuna kattığı Carlos Vinicius, Sarı-Kırmızılılar'daki ilk maçına Bandırmaspor karşısında çıktı. İlk 11'de başladığı mücadelede 90 dakika sahada kalan Carlos Vinicius, 90+5. dakikada maçın skorunu belirleyen golü attı.

Galatasarayda Carlos Viniciustan ilk maçında gol

Gökdeniz Gürpüz'ün pasında sağ kanattan hareketlenen Tete'nin içeri çevirdiği topta uygun pozisyondaki Carlos Vinicius, hata yapmayarak maçın sonucunu belirledi. Galatasaray'da maç sonu galibiyet üçlüsü de ilk maçında golle tanışan Carlos Vinicius'tan geldi. 

Galatasarayda Carlos Viniciustan ilk maçında gol

Karşılaşma sonrası açıklamalarda bulunan Brezilyalı forvet, “Çok mutluyum. İlk maçımda ilk golümü attım. Taraftarımızın önünde maçın öncesinde, sonrasında ve gol anında birlikte olabildik. Takım arkadaşımla birlikte bir sevinç yaptık. Gelmeden önce Tete’nin burada olduğunu biliyordum ve birlikte sahada bir şeyler yapmak istiyorduk. Golü atabildim ve sonunda bu kutlamayı yapabildik” diye konuştu.

Haberin Devamı

Transfer süreciyle ilgili bilgi veren Vinicius, “Bir akşamdan ertesi sabaha hızlı gelişen bir süreç oldu. Şehri görme fırsatım bile olmadı. Takım arkadaşlarım çok sıcak karşılama yaptı. Sezonun geri kalanını çok iyi bir şekilde geçireceğimize inanıyorum” ifadelerini kullandı.

Galatasarayda Carlos Viniciustan ilk maçında gol

YORUM YAZ