MENÜ

Galatasaray'da büyük maçların yıldızı Mauro Icardi yine sahnede! Beşiktaş'ı da avladı

Sarı-Kırmızılılar'ın Arjantinli süperstarı Mauro Icardi yine bir büyük maçı boş geçmedi... Daha önce Beşiktaş, Başakşehir, Trabzonspor ve Fenerbahçe maçlarında fileleri sarsan 30 yaşındaki futbolcu, Vodafone Park'ta da Kartal'ı avlamayı başardı ve Aslan'ı zorlu deplasmanda 1-0 öne geçiren golü kaydetti.

Galatasaray'da büyük maçların yıldızı Mauro Icardi yine sahnede! Beşiktaş'ı da avladı

Galatasaray'ın sezon başındaki yıldız transferlerinin belki de en sükselisi O'ydu... Sarı-Kırmızılı camia çok fazla süperstar gördü ancak son Radamel Falcao hikayesi istenildiği gibi gitmeyince hayal kırıklığı yaşandı. Sezon başında büyük umutlar ve uzun uğraşlar sonucunda PSG'den kiralanan Mauro Icardi'nin nasıl bir performans vereceği merak ediliyor, aynı zamanda taraftarı da heyecanlandırıyordu.

Haberin Devamı

Beklenen performansı verdi

Arjantinli süperstar kısa sürede Galatasaray taraftarının sevgilisi oldu. Nef Stadyumu'nda attığı her golden sonra tribünlere 'Aşkın Olayım' diye haykırtan 30 yaşındaki forvet büyük maçlardaki performansıyla da Aslan'ı taşımayı başardı. Büyük oyunculardan büyük karşılaşmalarda beklenen performansı Cim Bom, Icardi'den aldı.

DOLMABAHÇE'DE NEFES KESEN MAÇ...

Fenerbahçe'yi kısa sürede yıktı

Ligin ilk yarısında 2-1 kazanılan Beşiktaş derbisinde Aslan'ın gollerini atan tecrübeli oyuncu bir sonraki hafta 7-0 gibi tarihi skorla kazanılan Başakşehir deplasmanında 1 gol, 2 asistle yıldızlaştı. Kadıköy'de 3-0 kazanılan Fenerbahçe karşısında son 14 dakika kala oyuna dahil olan Icardi sakatlığı sonrasında çıktığı ilk maçta tam hazır olmamasına rağmen 1 gol, 1 asistle kahramanlaştı. 

Haberin Devamı

Rashica'nın pasını asiste çevirdi

Başarılı futbolcu, yine 2-1 galip gelinen Trabzonspor mücadelesinde de 1 gol, 1 asistle Galatasaray'a 3 puanı getirdi. Mauro Icardi bugün belki de şampiyonluk yolunda çok önemli bir viraj olan Beşiktaş deplasmanını da boş geçmedi. 20. dakikada Milot Rashica'nın sağdan pasını asiste çeviren yıldız oyuncu, kaleci Mert Günok'u düzgün vuruşla avladı ve zorlu deplasmanda Sarı-Kırmızılılar'ı 1-0 öne geçirdi.

Böylece Icardi büyük maçlarda 6 gol, 4 asistle toplamda 10 gole direkt katkı sağladı.

YORUM YAZ