MENÜ

Galatasaray'da bomba Nicolo Zaniolo gelişmesi! Okan Buruk, kararını bildirdi...

Derbide 2 nefis gole imza atan, Luan Peres'in kırmızı kartında başrol oynayan Nicolo Zaniolo'ya, İtalyan medyasından övgü yağmuru geldi. Gazeteler, şampiyonluk kupası kaldıran 23 yaşındaki yıldızın İstanbul'da şov yaptığını ve sonunda bir başkahraman olduğunu yazarken Okan Buruk maç sonrasında öğrencisine teşekkür sonra öğrencisine teşekkür etti, 'Bizimle kal' mesajını verdi.

Galatasaray'da bomba Nicolo Zaniolo gelişmesi! Okan Buruk, kararını bildirdi...

Aslan'ın İtalyan yıldızı Nicolo Zaniolo'ya, ülkesinden övgü yağmuru... Fenerbahçe'ye karşı 2 nefis gol atan ve bir de rakibini attırarak galibiyetin mimarı olan 23 yaşındaki futbolcu için La Gazzetta dello Sport'ta, "İstanbul derbisinde Zaniolo şovu: Fenerbahçe nakavt oldu, Icardi de gol attı" başlığı kullanıldı. Haberin devamında, şu ifadeler kullanıldı:

Haberin Devamı

BAŞKAN ÖZBEK İDDİALI KONUŞTU

'GALATASARAY'I BİR ADIM İLERİ TAŞIDI'

"Nicolo Zaniolo'nun çığlığı. Eski Romalı Süper Lig'in son gününde Fenerbahçe ile sıcak İstanbul derbisinde Galatasaray'ı bir adım ileri taşıdı. Mauro Icardi de gol attı ve Ankaragücü'ne karşı belirleyici olmasının ardından ligde 22 gol olmak üzere toplam 24 gol atarak sezonu tamamladı."

Galatasarayda bomba Nicolo Zaniolo gelişmesi Okan Buruk, kararını bildirdi...

'KIRMIZI KARTI TELAFİ ETTİ'

"Zaniolo, çok sıkıntılı bir sezonun ardından iki hafta önce İstanbulspor maçında aldığı kırmızı kartı telafi edip, aslan gibi kükreyerek taraftarı önünde yılı en iyi şekilde kapattı. Zaniolo üçüncü golde olduğu gibi yakın direğe korkunç bir şut attı. Bu Zaniolo'nun en iyi görüntüsü değil. Bazı fiziksel zorluklar onu engelliyor."

'BELKİ DE SON MAÇI'

Haberin Devamı

Tuttomercato'da ise "Galatasaray şampiyonluğu büyük bir şekilde kutluyor. Zaniolo'dan destek ve Icardi'nin golü" başlığını kullanılırken, haberde "Galatasaray için büyük parti. Birkaç gün önce şampiyonluğa ulaşan Okan Buruk'un ekibi, sezonun son maçında Fenerbahçe'yi 3-0 mağlup ederek Nef Stadı'nı ateşe verdi. Zaniolo nihayet Türk kulübünün formasıyla (belki son maçında) bir başkahraman" denildi.

Galatasarayda bomba Nicolo Zaniolo gelişmesi Okan Buruk, kararını bildirdi...

İSPANYOL ESİNTİLERİ

İspanyol AS gazetesi de Galatasaray'ın şampiyonluğuna geniş yer ayırırken, "Türkiye şampiyonu Galatasaray, 50 bin taraftarın önünde ezeli rakibi Fenerbahçe'yi 3-0 yenerek müthiş bir galibiyet sergiledi. Goller, Mauro Icardi ve duble yapan Zaniolo'dan geldi. Okan Buruk'un adamları 2018/2019'dan beri şampiyon değildi ve Mauro Icardi kilit oyuncuydu: 22 gol attı. Galatasaray taraftarları, İspanyol esintileri de taşıyan kupayı ülke genelinde sokaklarda kutladı. 83. dakikada sahaya çıkan Juan Mata, maçın ardından kazanamadığı şampiyonluk koleksiyonunu tamamladığı için çok mutlu olduğunu söyledi" ifadelerine yer verdi.

 
 
 
Bu gönderiyi Instagram'da gör
 
 
 

Fanatik (@fanatikcomtr)'in paylaştığı bir gönderi

OKAN BURUK'TAN 'BİZİMLE KAL' MESAJI

Sarı-Kırmızılı yönetim, ara transferde Roma'dan 15 milyon Euro'ya aldıkları Zaniolo'yu, derbi performansı sonrasında satmama kararı aldı. Geldiğinden bu yana beklentileri karşılayamayan, ancak Fenerbahçe karşısında müthiş bir patlama yapan İtalyan yıldız, Galatasaray'ın Avrupa macerası öncesinde iştah kabarttı.

Haberin Devamı

Galatasarayda bomba Nicolo Zaniolo gelişmesi Okan Buruk, kararını bildirdi...

1 YIL DAHA KADRODA KALMASI İSTENİYOR

Sarı Kırmızılı yönetim, Zaniolo'yu 1 yıl daha kadroda tutup, Avrupa'da başarı yakaladıktan sonra gönderme kararı aldı. Okan Buruk da yola beraber devam etmek istediklerini 23 yaşındaki oyuncuya bildirdi.

35 MİLYON EURO'LUK MADDE

Kendisine şans veren Buruk'a teşekkür eden Zaniolo'nun 35 milyon Euro'luk serbest kalma maddesi var. İtalyan devleri, bu maddeyi kullanmaya hazırlanıyor. Ancak Zaniolo'nun vereceği cevap da kritik öneme sahip.

Mauro Icardi'nin Strasbourg'a Attığı Müthiş Kafa Golü

Galatasarayda bomba Nicolo Zaniolo gelişmesi Okan Buruk, kararını bildirdi...

YORUM YAZ