MENÜ

Galatasaray'da bir ayrılık daha yaşanabilir! Kritik tarih 6 eylül...

Galatasaray'da transfer dönemi oldukça hareketli geçti. Sarı-Kırmızılı takımın önemli yıldızları kadrosuna katarken bir çok ayrılık da yaşandı. Özellikle stoper ve orta saha için transfer girişimleri sürerken bir oyuncunun daha ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor. İşte Galatasaray'da yaşanan bu sıcak transfer gelişmesi ve detaylar...

Galatasaray'da bir ayrılık daha yaşanabilir! Kritik tarih 6 eylül...

Galatasaray'da bir taraftan Şampiyonlar Ligi'ne kalmanın heyecanını yaşarken diğer taraftan transfere odaklanmış durumda. Sarı-Kırmızılı takım üst üste bir çok önemli yıldızı kadrosuna kattı. Bir taraftan da forma şansı bulamayan yıldız oyuncular takımdan ayrılıyor. Bu isimlere bir oyuncunun daha eklenmesi bekleniyor. İşte Galatasaray'da yaşanan sıcak transfer gelişmesi ve detaylar...

Haberin Devamı

YILDIZ YAĞMURU

Transfer sezonunun en hızlı takımlarından Galatasaray, art arda transfer bombalarını patlatmıştı. Sar-kırmızılılar, Icardi'nin bonservisini PSG'den aldı. Cim-Bom daha sonra kadrosuna Kerem Demirbay, Kaan Ayhan, Angelino, Cedric Bakambu, Halil Dervisoglu, Sirachan Nas, Günay Güvenç, Wilfried Zaha, Tete, ve Hakim Ziyech'i dahil etti.

AYRILIKLAR ART ARDA!

Okan Buruk yönetimindeki Galatasaray'da ilk ayrılan isim Mostafa Mohamed oldu. Fransa Ligue 1 ekibi Nantes, Mısırlı santrforun bonservisini 5 milyon 750 bin euro karşılığında aldı. Mathias Ross, 250 bin euroluk bedelle NEC Nijmegen'e kiralandı.

Galatasaray'da sözleşmeleri sona eren Okan Kocuk, Emre Taşdemir, Bafetimbi Gomis ve Juan Mata takımda veda eden diğer isimler oldu. Milot Rashica ile Samuel Adekugbe kulüplerine geri döndü. Kaan Arslan, Batuhan Şen, Taylan Antalyalı, Alexandru Cicaldau ve Gökay Güney kiralık olarak takımdan ayrıldı. Emre Kılınç ile Atalay Babacan da sarı-kırmızılılara veda etti. Yunus Akgün Leicester City'e, Yusuf Demir ise Basel'e kiralandı.

Haberin Devamı

EN SON BERKAN GİTTİ!

Berkan Kutlu İtalya Serie A ekiplerinden Genoa'ya transfer oldu. Genoa, Berkan Kutlu transferi için Galatasaray'a 250 bin Euro kiralama bedeli ödeyecek. Zorunlu satın alma opsiyonuyla milli orta sahayı kadrosuna katan İtalyan ekibi, 30 Haziran 2026'ya kadar Sarı Kırmızılı ekibe taksitler halinde 5 milyon Euro ödeyecek.

EMİN BAYRAM'A BİR TALİP DAHA!

Galatasaray'ın 20 yaşındaki stoperi Emin Bayram'a Belçika ekibi Westerlo talip oldu. Oyuncu için Galatasaray'a 5 milyon Euro satınalma opsiyonuyla teklif yapıldı. Emin süre almak ve forma şansı bulmak için ayrılmaya sıcak bakıyor. Oyuncunun transferiyle ilgili son kararı teknik direktör Okan Buruk verecek.

STOKE DA İSTEMİŞTİ

Emin Bayram'ı İngiltere Championship ekibi Stoke City de 6-7 milyon Euro satınalma opsiyonuyla kadrosuna katmak istemiş ancak Okan Buruk ve Galatasaray transfer komitesinden onay çıkmamıştı. Bu sezon Olimpija Ljubljana maçında 11'de başlayan Emin Bayram geçen sezon 11 maçta Galatasaray forması terletmişti. 1.92 boyundaki stoperin Sarı-Kırmızılı takımla 2026 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.

Haberin Devamı

Galatasarayda bir ayrılık daha yaşanabilir Kritik tarih 6 eylül...

YORUM YAZ