MENÜ

Galatasaray'da bir ayrılık daha! Rusya yolcusu...

Yeni sezon transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray'da takımdan ayrılan isimler de netleşirken Sarı-Kırmızılılar'ın genç yeteneğinin kariyerine Rusya'da devam edeceği belirtildi.

Galatasaray'da bir ayrılık daha! Rusya yolcusu...

Galatasaray, yeni sezon kadro planlaması kapsamında çalışmalarını sürdürüyor. Sarı-Kırmızılılar'da kadroya katılacak isimler kadar ayrılıklar da merak yaratıyor.

Haberin Devamı

3 YILDIZ İÇİN GÖRÜŞME

GOMIS VEDA ETMİŞTİ

Süper Lig'de şampiyonlukla sonuçlanan sezonun özellikle ilk bölümünde büyük katkılar sağlayan Bafetimbi Gomis, sözleşmesinin sona ermesiyle takımdan ayrıldı.

Galatasarayda bir ayrılık daha Rusya yolcusu...

O süreçte Galatasaray, "Seninle birlikte zaferler kazanmak çok güzeldi Bafe... Emeklerin ve yaşattığın tüm sevinçler için teşekkür ediyoruz! Bundan sonraki kariyerinde sonsuz başarılar ve mutluluklar" ifadeleriyle Sarı-Kırmızılılar'daki ikinci dönemi de sona eren oyuncusuna veda etmişti.

NANTES, MOSTAFA MOHAMED'İ KADROSUNA KATTI

Galatasaray'da bir diğer ayrılık Mostafa Mohamed ile yaşandı. Sezonu Nantes'ta kiralık olarak geçiren Mısırlı oyuncunun takıma dönmesi bekleniyordu ki özellikle Şampiyonlar Ligi Elemeleri'nde kullanılması planlanıyordu.

Haberin Devamı

Galatasarayda bir ayrılık daha Rusya yolcusu...

Nantes, son anda sahip olduğu satın alma opsiyonunu kullanma kararıyla Mostafa Mohamed'i bonservisiyle birlikte kadroda tuttu.

OKAN KOCUK, SAMSUNSPOR'A GİTTİ

Galatasaray ile olan sözleşmesi sona eren Okan Kocuk da kulübe veda eden isimlerden oldu. Galatasaray'dan ayrılığa ilişkin mesajda, "Galatasaray çatısı altında yaşadığımız tüm başarılardaki katkın ve emeğin için teşekkür ediyoruz Okan. Bundan sonraki geleceğinde ve kariyerinde başarılar diliyoruz" ifadeleri kullanılmıştı.

Galatasarayda bir ayrılık daha Rusya yolcusu...

Deneyimli kaleci, Süper Lig'e geri dönen Samsunspor ile anlaşma sağladı. Karadeniz ekibi, "Kulübümüz, son olarak Süper Lig ekiplerinden Galatasaray takımında forma giyen 27 yaşındaki Okan Kocuk ile 3 yıllık anlaşma sağlamıştır. Camiamıza hayırlı olmasını dileriz" ifadeleriyle transferi duyurmuştu.

TÜRKİYE'DEN TALİP VARDI!

EMRE TAŞDEMİR İLE YOLLAR AYRILDI

Galatasaray'da son olarak sözleşmesi sona eren Emre Taşdemir de takımdan ayrıldı. Taşdemir için Galatasaray'dan, "Galatasaray formasıyla vermiş olduğun emek ve katkılardan dolayı teşekkürler Emre. Bundan sonraki kariyerinde başarılar" mesajı paylaşıldı.

Galatasarayda bir ayrılık daha Rusya yolcusu...

Kulübe veda eden Emre Taşdemir ise, "Sarı kırmızılı büyük bir ailenin içinde olmak büyük mutluluk, büyük Galatasaray taraftarının önünde oynamak benim için büyük gururdu. Her zaman öyle kalacak. Galatasaray formasını terletme onuruyla sahada her an en iyisi için emek gösterdim. Çocukluk hayalimi yaşamak anlatılmaz bir duyguydu. Ancak artık vakit vedayı gösteriyor… Tüm teknik direktörlerime, teknik ekiplere, tüm takım arkadaşlarıma, kulübümüzün emekçi çalışanlarına ve Galatasaray’ın büyük taraftarına bana kattıkları ve yaşattıkları her şey için çok teşekkür ederim. Haklarınızı helal edin" mesajını paylaştı.

Haberin Devamı

GENÇ BEKNAZ KAZAN YOLCUSU

Sarı-Kırmızılı kulübün altyapısında müthiş işlere imza atan 17 yaşındaki hücum oyuncusu Beknaz Almazbekov, yabancı statüsüyle ilgili sorun çözülemeyince ayrılık kararı aldı.

Galatasarayda bir ayrılık daha Rusya yolcusu...

Milli takım olarak ülkesi Kırgızistan'ı tercih eden Beknaz, Türkiye'de yerli kontenjanına dahil olamadığı için transfer tekliflerini değerlendirmeye başladı.

Galatasarayda bir ayrılık daha Rusya yolcusu...

Genç yetenek son olarak Rus kulübü Rubin Kazan ile anlaştı ve kariyerine Rusya'da devam edecek.

Mauro Icardi'nin Strasbourg'a Attığı Müthiş Kafa Golü

Galatasarayda bir ayrılık daha Rusya yolcusu...

YORUM YAZ