MENÜ

Galatasaray'da bir ayrılık daha! 3 Süper Lig ekibi peşinde...

Transfer döneminin son günlerinde hareketli dakikalar yaşayan Galatasaray'da bir oyuncunun daha ayrılma ihtimali çok yüksek. Sarı-Kırmızılı takımın yıldızını 3 Süper Lig ekibi birden istiyor. Son karar oyuncuda...

Galatasaray'da bir ayrılık daha! 3 Süper Lig ekibi peşinde...

Süper Lig'de transfer dönemi yarın sona erecek. Sarı-Kırmızılı takımda transferde çok sıcak gelişmeler yaşanıyor. Galatasaray'da transferin son dakikaların da bir oyuncunun daha ayrılma ihtimali bulunuyor...

Haberin Devamı

Galatasaray'da devre arası transfer döneminde Sacha Boey, Bakambu ve Angelino gibi isimler takımdan ayrılmış ve yeni takımlarına imza atmıştı. Sarı-Kırmızılı takım bu ayrılıklar sonrası forvet Carlos Vinicius, sağ bek Serge Aurier'i kadrosuna katmıştı.

Galatasarayda bir ayrılık daha 3 Süper Lig ekibi peşinde...

DERRICK KOHN İSTANBUL'DA!

Galatasaray bu iki transferin yanı sıra sol bek transferini de bitirmek üzere. Sarı-Kırmızılı takımın transferi için Honnover takımı ile anlaştığı Derrick Köhn bugün İstanbul'a geldi. 24 yaşındaki Alman oyuncu sağlık kontrolünden geçtikten sonra resmi sözleşmeyi imzalayacak.

TALİP ÇOK!

Hareketli geçen devre arası transfer döneminde Kazımcan Karataş'ın da Ankaragücü'ne kiralanması gündemde. Kazımcan dışında Halil Dervişoğlu'nu Süper Lig'den bir çok takım istiyor.

Haberin Devamı

Fatih Karagümrük, Kayserispor ve Çaykur Rizespor Halil Dervişoğlu'nu sezon sonuna kadar kiralamak için Sarı-Kırmızılı takıma teklif yaptı. Son kararı Halil Dervişoğlu verecek. Bu transferin de son gün olan yarına kadar netleşmesi bekleniyor.

Galatasarayda bir ayrılık daha 3 Süper Lig ekibi peşinde...

YORUM YAZ