MENÜ

Galatasaray'da beklenen ayrılık! İngiliz ekibine...

Süper Lig'in son şampiyonu Galatasaray, kadrosunu güçlendirmek için transfer çalışmalarına devam ederken bir yandan da kadrosundan ayrılacak oyunculara karar veriyor. Sarı-Kırmızılılar'ın gözde futbolcusu İngiliz ekibine transfer oluyor.

Galatasaray'da beklenen ayrılık! İngiliz ekibine...

Trendyol Süper Lig'de son olarak Trabzonspor'u mağlup eden Galatasaray'da transfer çalışmaları sürüyor. Sarı-Kırmızılılar'da ayrılması uzun süredir konuşulan yıldız futbolcunun durumu da belli oldu. Buna göre yıldız futbolcu İngiliz ekibine transfer olacak. İşte haberin ayrıntıları...

Haberin Devamı

BİR LONDRA SEFERİ DAHA!

Transfer çalışmalarını sürdüren ve orta sahaya takviye yapacak olan Galatasaray için flaş bir iddia gündeme geldi. 8 numara takviyesi için hazırlanan Galatasaray'ın Arsenal forması giyen Thomas Partey ile temasta olduğu iddia edildi. İngiliz basınına göre; Arsenal forması giyen Ganalı orta saha için sarı-kırmızılılar teklifte bulundu. Atletico Madrid altyapısından çıkan ve 2020'de 50 milyon Euro'ya Arsenal'e geçen 30 yaşındaki oyuncu için G.Saray dışında Juventus ile Suudi Arabistan kulüpleri de masada.

Galatasarayda beklenen ayrılık İngiliz ekibine...

ZAHA VE ZIYECH'E ÖZEL PROGRAM

Galatasaray'ın transferini tribünden duyurduğu Hakim Ziyech, gelir gelmez taraftarla bütünleşmişti. Faslı oyuncunun yapacağı katkıdan çok umutlu olan teknik direktör Okan Buruk, yıldızına özel antrenman programı hazırladı. Ziyech'in eylül ayındaki milli ara dönüşü fiziksel açıdan %100 hazır hale gelmesi ve takıma katılması planlanıyor. Ayrıca Wilfried Zaha'yı da yavaş yavaş sahaya sürmek isteyen teknik heyet, iki haftada oyuncuyu hazırlayacak. Fildişili yıldız, bu plana göre maçlarda süre bulacak.

Haberin Devamı

Galatasarayda beklenen ayrılık İngiliz ekibine...

YUNUS AKGÜN'ÜN YENİ TAKIMI BELLİ OLDU

Fanatik'ten Yakup Çınar'ın haberine göre; Galatasaray'ın genç futbolcusu Yunus Akgün'ün de akıbeti belli oldu. Galatasaray, altyapısından a takıma yükselen Yunus Akgün'ün transferi için Leicester City ile anlaşmaya vardı.

Galatasarayda beklenen ayrılık İngiliz ekibine...

OPSİYONU 10 MİLYON EURO

İngiliz takımı Leicester City'ye kiralık olarak katılacak olan Yunus için Galatasaray anlaşmaya zorunlu satın alma opsiyonu da koydurdu. Buna göre Sarı-Kırmızılılar, Yunus transferinden 10 milyon euro kazanacak. Yunus'un da Leicester City ile anlaşmaya vardığı öğrenilirken transferin kısa süre içinde resmiyet kazanması bekleniyor.

Galatasarayda beklenen ayrılık İngiliz ekibine...

YORUM YAZ