MENÜ

Galatasaray'da başkan adaylarının dikkatine: 20 milyon Euro gerek!

Burak Elmas'ın ibra edilmemesi sonrasında 30 Nisan'da yeniden seçime gidecek olan Galatasaray'da kısa süreli bir mali süreç yaşanacak. Sarı-Kırmızılılar'ın yakın zaman içinde 15-20 milyon Euro civarında bir ödemesi olduğu ve seçilecek yeni başkanın da kasaya sıcak para koyabilecek durumda olmasının önemli olduğu öğrenildi.

Galatasaray'da başkan adaylarının dikkatine: 20 milyon Euro gerek!

19 Haziran 2021'de yapılan seçimde takipçisi Eşref Hamamcıoğlu'nun sadece 41 oy fazlasını alarak Galatasaray'ın patronu olan Burak Elmas'ın başkanlık serüveni sadece 9 ay sürerken, camiayı yeniden seçim heyecanı sardı. Cimbom'da yapılan yıllık olağan mali genel kurul toplantısında Başkan Burak Elmas'ın ibra edilmemesinin ardından Sarı-Kırmızılılar'ın 30 Nisan'da yeniden seçime gideceği duyuruldu.

Haberin Devamı

Son seçimde aday olan Metin Öztürk 30 Nisan'daki yarışa da katılacağını açıklayan ilk isim olurken, Aslan'da gözler adaylığını duyuracak diğer isimlere çevrildi. Tarihinin en kötü günlerini yaşayan Galatasaray'ın kısa sürede yeniden zirveye çıkarılması hedeflenirken, aday olacak başkanların da kulübe ciddi miktarda sıcak para akışı sağlaması gerektiği öğrenildi.

Sarı-Kırmızılı kulübün yakın zamanda ödemesi gereken 15-20 milyon Euro civarında bir rakam olduğu belirtilirken, gelecek başkanın nakit akışını sağlamak adına bu parayı karşılayabilecek durumda olmasının önemli olduğu da gelen haberler arasında.

YORUM YAZ