MENÜ

Galatasaray'da Barış Alper Yılmaz her yerde!

Kayserispor karşısında alınan galibiyette sahanın en iyilerinden biri olan 23 yaşındaki futbolcu adeta her yerdeydi... Mücadeleye sol bek başlayan Barış Alper Yılmaz ikinci devrede önce forvete, ardından da sağ kanada geçti.

Galatasaray'da Barış Alper Yılmaz her yerde!

Milli futbolcu, dün Galatasaray’da sahanın en iyilerinden biriydi. Barış Alper Yılmaz’ın ne kadar çok yönlü bir oyuncu olduğu da Kayserispor karşısında bir kez daha ortaya çıktı. 23 yaşındaki futbolcu mücadeleye sol bek olarak başladı. Bir yandan Kayseri’nin en etkili ismi Boa-Morte’yi durdurmaya çalıştı, bir yandan sürekli hücuma katkı sağladı.

Haberin Devamı

Galatasarayda Barış Alper Yılmaz her yerde

Penaltıyı yaptırdı

65. dakikada Halil oyundan çıkınca, Barış Alper, Aslan’ın forveti oldu. 76’da ise genç forvet Baran Demiroğlu maça dahil oldu. Barış ise bu kez sağ kanada geçti. En fazla mücadele eden isimlerden biri olan 23 yaşındaki yıldız, takımına galibiyeti getiren penaltıyı yaptırarak 3 puanın mimarları arasında yer aldı.

Galatasarayda Barış Alper Yılmaz her yerde

Torreira'ya nazar değdi

Uruguaylı yıldız, geçen sezon şampiyonluğun mimarları arasındaydı. Lucas Torreira, bu sezon da istikrarlı performansını sürdürdü. Kayserispor maçında da çok iyi mücadele etti. Ancak başarılı oyuncunun 57. dakikada verdiği hatalı geri pasta topu alan Aylton Boa Morte, skora dengeyi getirdi. Torreira, bu büyük hatasına rağmen istatistiklerde yine göz doldurdu. Uruguaylı futbolcu oynadığı 77 dakikada 13 ikili mücadelenin 10’unu, 3 hava topunun tamamını kazandı, 5 top kaptı, yüzde 82.5 pas isabeti yakaladı.

Haberin Devamı

Galatasarayda Barış Alper Yılmaz her yerde

YORUM YAZ