MENÜ

Galatasaray'da Barış Alper Yılmaz bir ilke imza attı! İnanılmaz performans

Trendyol Süper Lig'in 25. haftasında Galatasaray, Başakşehir'i konuk etti. Karşılaşmanın gol perdesini açan genç futbolcu Barış Alper Yılmaz, bu golle birlikte kariyerinde bir ilke imza attı.

Galatasaray'da Barış Alper Yılmaz bir ilke imza attı! İnanılmaz performans

Galatasaray, Trendyol Süper Lig'in 25. haftasında Başakşehir ile kozlarını paylaştı. Sarı-kırmızılı ekibin genç yıldızı Barış Alper Yılmaz, müsabakada attığı golle kariyerinde bir ilki başardı.

Haberin Devamı

İLK 11'DE BAŞLADI

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Ziraat Türkiye Kupası son 16 turunda Bandırmaspor mücadelesine göre Başakşehir karşısında 8 değişikliğe gitti. Buruk, Bandırmaspor karşılaşmasında oynayan Günay Güvenç, Kazımcan Karataş, Eyüp Aydın, Ndombele, Tete, Halil Dervişoğlu, Zaha ve Vinicius'un yerine Başakşehir mücadelesinde; Muslera, Kaan Ayhan, Kerem Demirbay, Torreira, Barış Alper Yılmaz, Mertens, Kerem Aktürkoğlu ve Icardi'ye görev verdi.

Galatasarayda Barış Alper Yılmaz bir ilke imza attı İnanılmaz performans

GOL PERDESİNİ AÇTI

Müsabakanın 25. dakikasında Fernando Muslera'nın savunma arkasına attığı uzun topta rakip ceza sahasında kontrol yapan Barış Alper Yılmaz, rakibinden sıyrıldı ve sol ayağıyla fileleri havalandırdı.

BİR İLKE İMZA ATTI

Barış Alper Yılmaz, kariyerinde bir ilke imza attı. Genç oyuncu, Süper Lig'de oynadığı 3 maçta üst üste gol sevincini ilk kez yaşadı.

Haberin Devamı

Galatasarayda Barış Alper Yılmaz bir ilke imza attı İnanılmaz performans

SEZON PERFORMANSI

Bu sezon Galatasaray forması ile 37 resmi maça çıkan Barış Alper Yılmaz, söz konusu müsabakalarda 4 kez gol sevinci yaşadı. Genç oyuncu bunun yanında da 5 kez asist performansı sergiledi.

Galatasaray - Başakşehir maçı (VİDEO)
YORUM YAZ