MENÜ

Galatasaray'da Babel indirecek, Gomis vuracak!

Göztepe'de son şansını kullanacak olanTorrent, zorlu maçta 3 puanla tanışmak için özel bir hazırlık içinde. Takımını artık uzun toplarla hücuma çıkaracak olan İspanyol hoca, Babel'in indireceği toplarla Gomis'i pozisyona sokmak istiyor. Torrent, Galatasaray'daki kredisini uzatmanın yolunun Göztepe galibiyetinden geçtiğinden emin. İspanyol hoca, ekibiyle beraber rakibi tüm hatlarıyla ezberlemiş durumda.

Galatasaray'da Babel indirecek, Gomis vuracak!

Galatasaray Teknik Direktörü Domenec Torrent, ekibiyle birlikte Göztepe analizini tamamladı, karşılaşmanın taktiğini belirledi. Koltuğu fena halde sallanan ve olası bir mağlubiyet halinde görevine son verilmesine kesin gözüyle bakılan İspanyol hoca, titiz bir hazırlık içerisinde. Göztepe deplasmanında 3 puanı getirecek formülü arayan Torrent, hücum planını büyük ölçüde belirlemiş durumda. 59 yaşındaki çalıştırıcı, 5 hafta boyunca galibiyeti getirmeyen kısa paslara dayalı oyun düzeninden vazgeçerek, takımını uzun toplarla hücuma çıkarmanın hesaplarını yapıyor. Babel'e yine ilk 11'de görev vermeye hazırlanan Torrent, Hollandalı yıldızın indireceği uzun toplarla Gomis'i pozisyona sokmayı amaçlıyor.

Haberin Devamı

'Kaptırdığın yerde bas'

Bu hızlı hücumlar sırasında Kerem'in de mutlaka ceza sahasına koşu yapmasını isteyen tecrübeli çalıştırıcı, orta alanda da Pulgar ve Cicaldau'yu birlikte kullanarak hem savaşan hem de top tekniği yüksek bir merkez kurgulamanın peşinde. Bekler ise rakip kaleye inmek yerine, orta sahayı destekleyerek kalabalık bir hat oluşturacak. Torrent bu şekilde kaptırılan topların hemen geri alınmasını ve atak sürekliliği sağlanmasını bekliyor.

Haberin Devamı

Metin Karabaş

YORUM YAZ