MENÜ

Galatasaray'da ayrılık! Yeni takımı duyuruldu

Trendyol Süper Lig'de birçok yıldız oyuncuyu transfer ederek kadrosunu güçlendiren Galatasaray, sezonu şampiyon olarak tamamlamak istiyor... Bir yandan da Şampiyonlar Ligi'nde başarı hedefleyen sarı kırmızılılar, birçok oyuncusuyla da yollarını ayırdı. Tüm bu yaşananlar sonrası Cimbom'dan bir ayrılık haberi daha geldi. Takımdan ayrılması gündemde olan oyuncunun yeni adresi de duyuruldu.

Galatasaray'da ayrılık! Yeni takımı duyuruldu

Trendyol Süper Lig'de birçok yıldız oyuncuyu transfer ederek kadrosunu güçlendiren Galatasaray, sezonu şampiyon olarak tamamlamak istiyor. Bir yandan da Şampiyonlar Ligi'nde başarı hedefleyen sarı kırmızılılar, birçok oyuncusuyla da yollarını ayırdı. Tüm bu yaşananlar sonrası Cimbom'dan bir ayrılık haberi daha geldi. Takımdan ayrılması gündemde olan oyuncunun yeni adresi de duyuruldu. İşte o isim ve tüm detaylar...

Haberin Devamı

Transferde önemli yıldızları kadrosuna dahil eden sarı kırmızılılar Süper Lig ve Şampiyonlar Ligi'ne konsantre olmuş durumda. Çalışmalarını Florya Metin Oktay Tesisleri'nde sürdüren Cimbom'da diğer yandan transfer operasyonları hız kazandı. Birçok yıldızı bünyesine katan Galatasaray'da sürpriz ayrılıklar yaşanmaya devam ediyor. Sarı kırmızılılarda Fredrik Midtsjö ve Berkan Kutlu'nun vedasından sonra orta sahada büyük bir boşluk oluştu.

Ndombele'yi kadrosuna katan Cimbom transferde rotasını yerli futbolculara çevirdi. Orta saha transferi için harekete geçen sarı kırmızılı yönetim, Okan Buruk'un raporu doğrultusunda görüşmelerini sürdürüyor. Yerli rotasyonunu güçlendirmek isteyen Galatasaray'da flaş gelişmeler yaşanıyor. Galatasaray'da süre bulmakta zorlanan genç futbolcusu için Süper Lig'in yeni ekibi harekete geçti.

Haberin Devamı

AYRILIK İÇİN SON ADAY HAMZA AKMAN

Süper Lig'de henüz istediği sonuçları alamayan Çaykur Rizespor, Hamza Akman'a talip oldu. 4 haftada 7 puan toplayan yeşilmavili ekibin, 18 yaşındaki genç futbolcuyu kiralık olarak kadrosuna katmak istediği belirtildi. Transfer döneminde kadrosuna 10 oyuncu transfer eden ve genellikle genç futbolculara yönelen Atmacalar, sarı kırmızılı ekipte yeterli süre şansı bulması zor gözüken Hamza Akman'ı renklerine bağlamayı hedefliyor. 18 yaşındaki futbolcu Galatasaray A takımında 2 resmi maçta görev aldı.

Galatasarayda ayrılık Yeni takımı duyuruldu

Galatasaray ile 2024 yılına kadar sözleşmesi bulunan genç orta saha oyuncusunun piyasa değeri 450 bin euro olarak gösteriliyor.

Galatasarayda ayrılık Yeni takımı duyuruldu

 

 

YORUM YAZ