MENÜ

Galatasaray'da ayrılık! Süper Lig'in yeni ekibiyle anlaştı

Süper Lig'de bu sezon şampiyonluğa ulaşan Galatasaray'da gözler tamamen transfere çevrilmiş durumda. Sarı Kırmızılıl ekipte ilk ayrılık gerçekleşti işte ayrıntılar...

Galatasaray'da ayrılık! Süper Lig'in yeni ekibiyle anlaştı

Süper Lig'i Fenerbahçe'nin önünde bitirerek şampiyonluğa ulaşan ve tarihinde 23. kez bu başarıya ulaşan Galatasaray'da yeni sezon transfer çalışmaları büyük bir titizlikle gerçekleştiriliyor. Hem iç transferde hem de gelecek isimler konusunda Sarı Kırmızılı ekipte hareketli günler yaşanmaya başladı. Aslan'da bir de ayrılık söz konusu. İşte yaşanan son dakika ve sıcak gelişme...

Haberin Devamı

GOLCÜ İÇİN İTALYA ÇIKARMASI

Sarı-Kırmızılılar'ın transferdeki yeni rotası İtalya oldu. Atalanta forması giyen ve takımın yükselişte olduğu dönemde müthiş gollere imza atan Duvan Zapata, Aslan'ın santrfor adayları arasında kendisine yer buldu. İtalyan kulübüyle 1 yıl daha mukavelesi bulunan 32 yaşındaki futbolcu, son dönemde ilk 11'deki yerini kaybetti ve artık ayrılık hazırlıkları yapıyor.

Galatasarayda ayrılık Süper Ligin yeni ekibiyle anlaştı

PAREDES MÜJDESİ

Orta saha arayışlarına tüm hızıyla devam eden Galatasaray'da bir süredir gündemde yer alan Leandro Paredes konusunda önemli gelişmeler yaşandığı belirtiliyor. Sezonu Juventus'ta kiralık olarak geçiren 28 yaşındaki futbolcunun satın alma opsiyonunu da elinde bulunduran Juve'nin bu seçeneği kullanmayacağını belirten İtalyan gazeteleri, Galatasaray'ın bu transferde tüm rakiplerinin önüne geçtiğini yazdı.

Haberin Devamı

Gazetelere göre Sarı-Kırmızılılar, Arjantinli oyuncunun bonservisini elinde bulunduran PSG ile anlaşmaya varmış durumda. Gün içerisinde Fransız kaynaklardan da benzer yönde iddialar geldi.

Galatasaray Yönetimi, yıllık 2-2.5 milyon Euro maaş bandında bu işi bitirmeye çalışıyor. Oyuncunun bonservisi dışında bir de imza parası üzerinde konuşulduğu öğrenildi.

Galatasarayda ayrılık Süper Ligin yeni ekibiyle anlaştı

SAMSUNSPOR İLE ANLAŞTI

Galatasaray'da yeni sezon planlaması sürerken ilk ayrılık da gerçekleşti. Sarı Kırmzılı ekipte Okan Kocuk, Süper Lig'in yeni ekiplerinden Samsunspor ile anlaşma sağladı. Deneyimli eldivenin Karadeniz ekibine 3 yıllık imza atması bekleniyor. Resmi açıklama kısa zamanda yapılacak. 

Bursaspor altyapısından yetişen Okan, Bandırma ve İstanbulspor'da kiralık oynadıktan sonra Galatasaray'a transfer olmuştu. Başarılı eldiven geçen sezonunu da Giresun'da kiralık olarak geçirmişti.

Galatasarayda ayrılık Süper Ligin yeni ekibiyle anlaştı

SÖZLEŞMESİ BİTİYORDU

27 yaşındaki file bekçisinin sözleşmesi bu ayın sonunda bitiyordu.

Okan Kocuk, 29 kez Galatasaray formasını giydi ve kalesinde 38 gol gördü. Deneyimli file bekçisi 7 kez de kalesini gole kapattı.

Yakup Çınar - FANATİK ÖZEL

Galatasarayda ayrılık Süper Ligin yeni ekibiyle anlaştı

YORUM YAZ