MENÜ

Galatasaray'da ayrılık resmen gerçekleşti!

Süper Lig'de bu sezon şampiyonluğa ulaşan Galatasaray'da gözler tamamen transfere çevrilmiş durumda. Sarı-Kırmızılı ekipte ayrılık resmen gerçekleşti. Yeni takımı da transferi açıkladı.

Galatasaray'da ayrılık resmen gerçekleşti!

Süper Lig'i Fenerbahçe'nin önünde bitirerek şampiyonluğa ulaşan ve tarihinde 23. kez bu başarıya ulaşan Galatasaray'da yeni sezon transfer çalışmaları büyük bir titizlikle gerçekleştiriliyor. Hem iç transferde hem de gelecek isimler konusunda Sarı Kırmızılı ekipte hareketli günler yaşanmaya başladı. Sarı-Kırmızılı ekipte ayrılık resmen gerçekleşti.

Haberin Devamı

GOMİS VEDA ETMİŞTİ

Şampiyon Galatasaray'da sözleşmesi biten Fransız futbolcu Bafetimbi Gomis takımdan ayrıldı.

Sarı-kırmızılılar, Gomis için sosyal medya hesabından yayımladığı teşekkür mesajında, "Seninle birlikte zaferler kazanmak çok güzeldi Bafe. Emeklerin ve yaşattığın tüm sevinçler için teşekkür ediyoruz! Bundan sonraki kariyerinde sonsuz başarılar ve mutluluklar!" ifadelerini kullandı. 37 yaşındaki futbolcu, Galatasaray'daki 2. döneminde 44 resmi maçta görev aldı ve 19 gol, 3 asistlik performans sergiledi.

Galatasarayda ayrılık resmen gerçekleşti

MOSTAFA MOHAMED'İN OPSİYONU KULLANILDI

Fransız ekibi Nantes, Galatasaray'dan kiraladığı Mostafa Mohamed'in opsiyonunu aldığını ve 2027 yılına kadar sözleşme imzalandığını açıkladı. Kiralama sırasında satın alma opsiyonunun 5.7 milyon euro olduğu duyurulmuştu. O dönem Galatasaray'dan KAP'a yapılan açıklamada, "Profesyonel Futbolcumuz Mostafa Mohamed Ahmed Abdalla'nın geçici transferi konusunda Football Club de Nantes ile anlaşmaya varılmıştır. Yapılan anlaşmaya göre Football Club de Nantes Kulübü, Şirketimize net 250.000 EUR geçici transfer bedeli ödeyecektir. Football Club de Nantes 15 Haziran 2023 tarihine kadar opsiyon hakkını kullanması halinde futbolcuyu net 5.750.000 Euro transfer bedeli karşılığında kesin olarak transfer etme hakkına sahiptir" denilmişti.

Haberin Devamı

Galatasarayda ayrılık resmen gerçekleşti

Galatasaray'da tecrübeli kaleci Okan Kocuk, Sarı-Kırmızılı ekipten ayrıldığını açıkladı.

İşte Okan'ın açıklamaları;

Galatasaray forması giymek, büyük Galatasaray taraftarının önünde oynamak, bu büyük kulüple şampiyonluk yaşamak çok özeldi ve hep çok özel kalacak.
Evimizde, deplasmanda, her şartta, her anda, sonuç ne olursa olsun bizi var gücüyle destekleyen büyük Galatasaray taraftarına hissettirdikleri her şey için teşekkür ederim. Tüm başkanlarıma, çalıştığım tüm teknik direktörlerime ve teknik ekiplere gelişimime sağladıkları katkılar için minnettarım. Kocaman bir ailenin parçası olduğum için ve birbirinden değerli sporcularla çalıştığım için kendimi çok şanslı hissediyorum. Anlı şanlı Galatasaray formasını birlikte terlettiğim tüm kardeşlerime her şey için teşekkür ediyorum.
Ayrılıklar da sevdaya dahil. Sarı kırmızılı forma altında geçirdiğim bu güzel zamanlara şimdilik bir nokta koyuyorum. Yolculuğumda yeni bir başlangıç yapma zamanı. Haklarınızı helal edin, hoşça kalın...

Haberin Devamı

Galatasarayda ayrılık resmen gerçekleşti

GALATASARAY DA AÇIKLADI

Galatasaray da, Okan Kocuk'un kulüpten ayrıldığını doğruladı. Galatasaray'dan yapılan açıklamada, 'Galatasaray çatısı altında yaşadığımız tüm başarılardaki katkın ve emeğin için teşekkür ediyoruz Okan. Bundan sonraki geleceğinde ve kariyerinde başarılar diliyoruz!' denildi.

 SAMSUNSPOR AÇIKLADI

Galatasaray'da yeni sezon planlaması sürerken ayrılık da gerçekleşti. Sarı Kırmzılı ekipte Okan Kocuk, Süper Lig'in yeni ekiplerinden Samsunspor ile anlaşma sağladı. Deneyimli eldivenin Karadeniz ekibine transfer olduğu resmen açıklandı. Samsunspor yaptığı açıklamada, 'Kulübümüz, son olarak Süper Lig ekiplerinden Galatasaray takımında forma giyen 27 yaşındaki Okan Kocuk ile 3 yıllık anlaşma sağlamıştır. Camiamıza hayırlı olmasını dileriz.' ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Galatasarayda ayrılık resmen gerçekleşti

Bursaspor altyapısından yetişen Okan, Bandırma ve İstanbulspor'da kiralık oynadıktan sonra Galatasaray'a transfer olmuştu. Başarılı eldiven geçen sezonunu da Giresun'da kiralık olarak geçirmişti.

MOSTAFA MOHAMED'İN PARASI...

SÖZLEŞMESİ BİTİYORDU

27 yaşındaki file bekçisinin sözleşmesi bu ayın sonunda bitiyordu.

Okan Kocuk, 29 kez Galatasaray formasını giydi ve kalesinde 38 gol gördü. Deneyimli file bekçisi 7 kez de kalesini gole kapattı.

Galatasarayda ayrılık resmen gerçekleşti

YORUM YAZ