MENÜ

Galatasaray'da ayrılık krizi! Takımdan gönderiliyor...

Yaz transfer döneminde yaptığı takviyelerle dikkat çeken Galatasaray'da sürpriz ayrılıklar da kapıda. Sarı-Kırmızılılar, kadroda düşünmediği yıldızı konusunda yaşanan krize henüz çözüm bulabilmiş değil.

Galatasaray'da ayrılık krizi! Takımdan gönderiliyor...

Süper Lig'in son şampiyonu Galatasaray, yaz transfer dönemine de yaptığı hamlelerle damga vurdu. Sarı-Kırmızılılar'da kadroya katılan yıldızlar sonrası gideceklerin durumu da dikkat çekici bir hal aldı.

Haberin Devamı

MERTENS İÇİN ROMA İDDİASI

Cim Bom’a Zalgiris karşısında turu getiren harika golü atan Dries Mertens için flaş iddia. İtalyan gazetesi Corriere dello Sport, Mourinho’nun çalıştırdığı Roma’nın, 36 yaşındaki forvetin transferiyle ilgilendiğini öne sürdü.

Galatasarayda ayrılık krizi Takımdan gönderiliyor...

Galatasaray’la 1 yıllık daha kontratı bulunan Belçikalı futbolcuya henüz teklif yapılmadığı ancak birkaç gün içinde tarafların resmi görüşme yapabileceği belirtildi.

MORUTAN'A YOL GÖRÜNDÜ

Sarı-Kırmızılı kulüp, hem yabancı sayısını azaltmak hem de yeni transferlere yer açmak amacıyla eldeki bazı oyuncularla yolları ayırmaya hazırlanıyor. Bunlardan biri de Olimpiu Morutan.

Galatasarayda ayrılık krizi Takımdan gönderiliyor...

Rumen futbolcunun Süper Lig’de bir takıma kiralanması gündemde. Morutan’a çok sayıda talip olduğu, ancak bonservis tekliflerinin yetersiz bulunduğu, bu nedenle kiralama önerilerine öncelik verileceği öğrenildi. 

Haberin Devamı

YUSUF KRİZİ ÇÖZÜLEMİYOR!

Galatasaray’da Okan Buruk’la Yusuf Demir’in yıldızı bir türlü barışmıyor. Geçen sezon 6 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında transfer edilen, ancak yabancı statüsünde sayıldığı için forma şansı bulmakta zorlanan genç hücumcu, bu yılki Mavi Kart uygulamasına rağmen Okan hocanın gözüne girmeyi başaramadı.

Galatasarayda ayrılık krizi Takımdan gönderiliyor...

Hazırlık maçlarında da Avrupa kupasında da forma bulamayan, son olarak Şampiyonlar Ligi kadrosundan çıkarılan 20 yaşındaki futbolcuyla yolların ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor. Yusuf’un kiralık gitmeyi kabul etmemesi ise şimdilik en büyük problem. Satış konusunda ise beklenen teklifler gelmedi. Yönetim, Yusuf Demir krizini tamamen çözmenin bir yolunu arıyor.

 

Galatasarayda ayrılık krizi Takımdan gönderiliyor...

YORUM YAZ