MENÜ

Galatasaray'da ayrılık krizi! Okan Buruk'un prensiydi

Kadrosuna önemli isimleri takviye eden Galatasaray'da sürpriz bir gelişme yaşandı. Galatasaray'ın milli orta saha oyuncusu için sürpriz bir transfer iddiası ortaya atıldı.

Galatasaray'da ayrılık krizi! Okan Buruk'un prensiydi

Galatasaray'da Yunus Akgün'ün ayrılığının ardından sürpriz bir ayrılık daha gündeme geldi. Sarı-Kırmızılılar'ın yıldız futbolcusu yönetimle görüşerek ayrılmak istediği iddia edildi. İşte detaylar...

Haberin Devamı

MİDTSJÖ'YE SÜPER LİG'DEN TALİP

Molde maçında sonradan oyuna girdikten sonra galibiyet golünü atan ancak çok fazla forma şansı bulamayan Fredrik Midtsjo'nin takımdan ayrılması bekleniyor. Norveçli oyuncuya İtalya, İspanya ve Süper Lig'den 3 takım talip oldu. Midtsjo'ye Süper Lig'den Başakşehir, Samsunspor ve Pendikspor talip oldu. Başakşehir ve Samsunspor oyuncuya bonservis ödemek istemiyor ancak Pendikspor'un Norveçli futbolcuyu bonservisiyle kadrosuna katmaya sıcak baktığı belirtiliyor. İkinci Molde maçı sonrası Fredrik Midtsjo - Galatasaray ayrılığının gerçekleşmesi bekleniyor.

Galatasarayda ayrılık krizi Okan Burukun prensiydi

THOMAS PARTEY'DEN KÖTÜ HABER

Galatasaray Arsenal'in Ganalı orta sahası Thomas Partey ile de yakından ilgileniyor. Fanatik'ten Yakup Çınar'ın haberine göre; Sarı-Kırmızılı takım İngiliz kulübüne satın alma opsiyonlu teklifte bulundu ancak kulübünden ret cevabı aldı. Arsenal 30 yaşındaki tecrübeli orta sahayı kesinlikle satmayı düşünmediğini Galatasaray yönetimine bildirdi. Thomas Partey Galatasaray'ın teklifine sıcak bakıyordu.

Haberin Devamı

Galatasarayda ayrılık krizi Okan Burukun prensiydi

BERKAN KUTLU AYRILMAK İSTİYOR

Yunus Akgün'ün ardından Berkan Kutlu da ayrılmak için teknik heyet ve yönetimden izin istedi. genç futbolcu, sarı-kırmızılı kurmaylara "Beni bırakın" dedi. Yeni orta saha transferi sonrası forma şansı azalacak Berkan, İtalya'dan gelen teklifleri değerlendirmek istiyor.

Galatasarayda ayrılık krizi Okan Burukun prensiydi

Okan Buruk ise +3 yerli kuralını düşünüyor ve 25 yaşındaki futbolcunun takımda kalmasını istiyor. Bu sezon sarı-kırmızılı formayla 7 maça çıkan Berkan Kutlu, skor üretemedi.

Galatasarayda ayrılık krizi Okan Burukun prensiydi

YORUM YAZ