MENÜ

Galatasaray'da ayrılık kararı! Okan Buruk kararını verdi, buraya kadar...

Galatasaray'da sıcak gelişmeler yaşanıyor. Okan Buruk yönetiminde Süper Lig'de üst üste kazandığı seri galibiyetlerle liderliği bırakmayan sarı kırmızılı ekipte ara transfer döneminde Kaan Ayhan ve Zaniola gibi yıldız isimler kadroya dahil edildi. İstanbul devi Galatasaray'da takıma katılan isimler olduğu kadar takımdan ayrılacak isimlerde netleşti. İşte Okan Buruk'un raporu doğrultusunda gerçekleşen ayrılık planlaması...

Galatasaray'da ayrılık kararı! Okan Buruk kararını verdi, buraya kadar...

Süper Lig'de en yakın rakibi Fenerbahçe ile arasında altı puan fark bulunan ve bir taraftan tranfserde hareketli günler geçiren Galatasaray'da sezon sonu için ilk ayrılacak isim netleşti. Sarı-Kırmızılı takımda yönetim teknik direktör Okan Buruk'un vereceği rapor doğrultusunda yıldız oyucusuyla yolları ayırmaya hazırlanıyor...

Haberin Devamı

Galatasarayda ayrılık kararı Okan Buruk kararını verdi, buraya kadar...

İSTANBULSPOR'LA KARŞILAŞACAK!

Deprem nedeniyle verilen arada Antalya'da hazırlıklarını sürdüren Galatasaray İstanbul'a dönmüştü. Sarı-Kırmızılı takım bu haftayı BAY geçecek. O nedenle Galatasaray İstanbulspor'la hazırlık maçında karşı karşıya gelecek. Galatasaray ile İstanbulspor arasındaki mücadele 4 Mart Cumartesi günü saat 17.00'de Esenyurt Necmi Kadıoğlu Stadı'nda oynanacak. Mücadeleye taraftar alınmayacak.

BARIŞ ALPER'İN SIRRI

Milliyet'te her alan habere göre, geçen sezon başında Ankara Keçiörengücü'nden gelen ve performansı ile sınıfı geçemeyen 22 yaşındaki genç oyuncu, bu sene bambaşka bir görüntü sergiliyor. Her antrenman sonrası ekstra şut ve hava topu çalışan, fiziksek olarak da dayanıklılık anlamında da, fazla mesai harcadığı için iyi duruma gelen Barış Alper'deki bu değişim meyvelerini verdi.

Haberin Devamı

YENİ BURAK YILMAZ!

Teknik direktör Okan Buruk'un gözüne giren genç oyuncu, çalışkanlığının mükâfatını almaya başladı. Barış Alper'in yükselen formu, A Milli Takımı açısından da büyük önem taşıyor. Genç oyuncunun, stil olarak "Yeni Burak Yılmaz" olacağı öngörülüyor.

KEREM İÇİN 15 MİLYON EURO

Galatasaray, ara transfer döneminde Kerem Aktürkoğlu için bir transfer teklifi aldı. Başarılı oyuncusu için 8 milyon Euro düzeyinde bir teklif alan Galatasaray, bu bonservis önerisini yetersiz buldu ve görüşmeleri sonlandırdı. Sarı-Kırmızılıların, Kerem Aktürkoğlu için 15 milyon Euro düzeyinde bir bonservis teklifi beklediği ifade edilmekte.

BOEY'YE YENİ KONTRAT TEKLİFİ

Galatasaray, Avrupa kulüplerinin radarına giren Sacha Boey ile yeni sözleşme imzalamaya hazırlanıyor. 22 yaşındaki sağ bekle görüşmelere başlayan Sarı-Kırmızılılar, hem oyuncunun ücretinde iyileştirmeye gidecek hem de kontrata 25 milyon Euro'luk bir çıkış maddesi ekleyecek. Şu ana kadarki temasların olumlu sonuç verdiği öğrenildi. Galatasaray, genç futbolcuyu Rennes'ten sadece 1 milyon Euro bonservis bedeliyle kadrosuna katmıştı.

İTALYANLARIN NELSSON AŞKI

İtalya Serie A kulüplerinin Galatasaraylı oyunculara olan ilgisi artarak devam ediyor. Sarı-Kırmızılı formayla müthiş bir yükseliş yaşayan Victor Nelsson bu oyuncuların başını çekiyor. Milan, Atalanta, Fiorentina ve Sampdoria, genç Danimarkalı savunmacıyı yakından takip ediyor. Sezon başında Sevilla'ya transferi son anda yatan Nelsson için Galatasaray cephesinde 20-25 milyon Euro bandında bir gelir beklentisi var. Özellikle yaz döneminde Galatasaray'ın kapısının ciddi tekliflerle çalınması bekleniyor.

Haberin Devamı

MERTENS'İN SÖZLEŞMESİ UZUYOR!

Galatasaray'ın sezon öncesinde 1 yıl artı 1 yılı şartlara bağlı opsiyonlu 2 yıllık sözleşme imzalayan Dries Mertens'in mukavelesi uzayacak. Galatasaray'da 22 maçta süre alan, 25 karşılaşmada oynaması halinde sözleşmesindeki opsiyon geçerli olacak Mertens'e teknik heyetten güzel haber geldi. Galatasaray yönetimi, teknik heyetin olumlu raporu doğrultusunda sezon sonunu beklemeden Mertens'in artı 1 opsiyon maddelerini devreye sokmaya karar verdi.

MATA İLE YOLLAR AYRILIYOR

Galatasaray, İspanyol oyuncusu Juan Mata ile sezon sonunda yolları ayırma kararı aldı. Manchester United ile yolları ayırdıktan sonra Galatasaray ile 1+1 yıllık sözleşme imzalayan Juan Mata, sarı kırmızılı takımda sınırlı süre bulabildi.

Haberin Devamı

SÜRE BULAMIYOR!

34 yaşındaki oyuncu, fazla forma şansı bulamasa da Florya'daki liderlik kabiliyeti, sınırlı süredeki katkısıyla alkış topladı. Ancak, hücum hattındaki oyuncu fazlalığı nedeniyle Juan Mata ile ayrılık kararı alındı.

Galatasarayda ayrılık kararı Okan Buruk kararını verdi, buraya kadar...

HÜCUMDA SEÇENEK ÇOK!

Hücum hattında Nicolo Zaniolo, Dries Mertens, Kerem Aktürkoğlu, Yunus Akgün, Milot Rashica, Barış Alper Yılmaz, Yusuf Demir gibi seçenekler olması nedeniyle Juan Mata'nın opsiyonu kullanılmayacak. Juan Mata, bu sezon Galatasaray formasıyla çıktığı 12 resmi maçta 424 dakika süre buldu ve 3 gol atıp 2 asist yaptı.

Dries Mertens'in Cagliari Calcio'ya Attığı Nefis Gol

 

YORUM YAZ