MENÜ

Galatasaray'da alarm! Kavga iddiası | Okan Buruk karoya almadı

Süper Lig'in 28. haftasında oynanan Beşiktaş - Galatasaray derbisinde sarı-kırmızılı ekibin yedek kulübesi dikkat çekti. Yaşanan sakatlıklar nedeniyle oldukça zayıf bir kulübeyle maça çıkan Galatasaray'da Okan Buruk alkış topladı.

Galatasaray'da alarm! Kavga iddiası | Okan Buruk karoya almadı

Galatasaray, şampiyonluk yarışında en kritik virajlardan olan Beşiktaş derbisinde kulübeyi doldurmakta sıkıntı yaşadı! Wilfried Zaha, Abdülkerim Bardakcı, Hakim Ziyech, Serge Aurier ve Sergio Oliveira çeşitli nedenlerle kadroda olmayınca, kulübeye gençlerle takviye yapıldı.

Haberin Devamı

Ndombele, Berkan, Vinicius, Tete, Eyüp ve Günay dışında altyapı kontenjanından Ali Yeşilyurt, Baran Demiroğlu ile Hamza ve Efe Akman 21 kişilik kadroya dahil edildi. Takıma sakat gelen yeni transfer Aurier ile tedavi için Hollanda'ya giden Ziyech'in yanı sıra Oliveira da Okan Buruk ile yaşadığı gerginlik sonrası kadro dışı kalmıştı.

Kavga ettikleri iddia edilen Zaha ile Abdülkerim'in sakatlıkları olduğu açıklandı. Okan Buruk, Zaha'nın ayağında kemik ödemi olduğunu, Abdülkerim'in ise ağlarının geçmediğini belirtti.

Galatasarayda alarm Kavga iddiası | Okan Buruk karoya almadı

YORUM YAZ