MENÜ

Galatasaray'da Abdülkerim Bardakcı kararı maç saatinde!

Galatasaray’da Adana Demirspor karşısında sakatlığı süren Sanchez forma giyemeyecek. Zaha ve Kaan Ayhan’ın riske edilmesi beklenmiyor. Angelino, zorunlu satın alma maddesi takılıyor, Abdülkerim hakkında ise son karar maç saatine doğru verilecek.

Galatasaray'da Abdülkerim Bardakcı kararı maç saatinde!

Sarı-Kırmızılı ekipte, Alanyaspor maçında sakatlanan Kolombiyalı stoper Davinson Sanchez, Adana Demirspor karşısında oynamayacak. Sanchez’in sol üst arka adale grubunda 2. derece zorlanma tespit edilmişti. 27 yaşındaki savunmacı, sakatlığından dolayı Manchester United ile Pendikspor karşılaşmalarında oynayamamıştı.

Aslan’da ayrıca Kopenhag deplasmanı öncesi riske edilmesi düşünülmeyen Zaha ile Kaan Ayhan’ın bu akşam forma giymeleri beklenmiyor. Sol bek Angelino’nun ise zorunlu satın alma maddesine 2 maç kaldığı için bugün şans bulamayacağı tahmin ediliyor. İspanyol futbolcu son maçını Kopenhag’a karşı oynayabilir.

Birkaç kurgu denediler

Stoperde Nelsson’un partnerinin kim olacağı merak edilirken, teknik heyetin Abdülkerim ile ilgili son kararı maç saatine doğru vereceği öğrenildi. Okan Buruk, sahada olmak isteyen tecrübeli futbolcuyu buna rağmen riske etmeyebilir. Şimdilik bu pozisyona Kerem Demirbay hazırlanıyor. Sol bekte de Kazımcan formaya yakın görünürken, Barış Alper de her ihtimale karşı bu pozisyona kendini hazırlıyor. Okan hoca, Torreira’nın yanında da son kez Ndombele’ye şans vermeyi düşünüyor.

Haberin Devamı

Galatasarayda Abdülkerim Bardakcı kararı maç saatinde

Galatasarayda Abdülkerim Bardakcı kararı maç saatinde

YORUM YAZ