MENÜ

Galatasaray'da Abdülkerim Bardakcı gerçeği

Süper Lig'de Galatasaray'ın Konyaspor'a 2-1 kaybettiği maçta kötü performansıyla eleştirilerin odağı olan ve geçtiğimiz günlerde baş ağrısı nedeniyle milli takım kampından ayrılan Abdülkerim Bardakcı gerçeği ortaya çıktı.

Galatasaray'da Abdülkerim Bardakcı gerçeği

Yoğun baş ağrısı nedeniyle A Milli Takımı’ndan çıkarılan Galatasaraylı Abdülkerim Bardakcı, takımının son lig maçında Nelsson’un da cezası nedeniyle sahaya çıkmış, ancak hayal kırıklığı yaratmıştı. Başarılı savunma oyuncusunun performansının nedeni ortaya çıktı.

Haberin Devamı

4 GÜNLÜK İZİN SONA ERDİ
Galatasaray’da milli maçlar için verilen aradaki 4 günlük izin bitti. Sarı-kırmızılılar dünkü antrenmanla hazırlıklarına başladı. Dinamik ısınmayla başlayan idman, iki grup halinde 8’e 2 pas çalışmasıyla devam etti. Antrenman, geniş alanda pas çalışmasının ardından çift kale maçla sona erdi. Midtsjö ve Yusuf Demir idmanın tamamında takımla birlikte çalıştı. Mertens ve Baran ise ayrı idman yaptı.

Galatasarayda Abdülkerim Bardakcı gerçeği

KADRODAN ÇIKARILDI
Geçtiğimiz günlerde Galatasaray forması giyen Abdülkerim Bardakcı'nın Milli Takım aday kadrosundan çıkarıldığı açıklanmıştı. TFF'den yapılan açıklamaya göre Abdülkerim Bardakcı'nın üç gündür devam eden baş ağrısı şikâyeti nedeniyle kadrodan çıkarıldığı belirtildi.

Haberin Devamı

TABURCU EDİLDİ
Şiddetli baş ağrıları nedeniyle milli takım kadrosundan ayrılan Abdülkerim Bardakcı, yapılan tedavileri sonrası hastaneden taburcu edildi. 28 yaşındaki futbolcu, bir günlük dinlenme sonrası saha çalışmalarına başlayacak.

ABDÜLKERİM BARDAKCI GERÇEĞİ
A Milli Takımı’ndan şiddetli baş ağrısı şikayetiyle çıkan Abdülkerim Bardakcı’nın, ligdeki Konya maçına da sıkıntılı çıktığı belirlendi.

Galatasarayda Abdülkerim Bardakcı gerçeği

TAKIMI YALNIZ BIRAKMAK İSTEMEDİ
Galatasaray’ın 2-1 kaybettiği ve 14 maçlık serisinin son bulduğu Konya deplasmanında başarılı savunmacının, hasta hasta oynadığı dile getirildi. Kendisini iyi hissetmemesine rağmen Nelsson’un da yokluğunda takımı yalnız bırakmak istemeyen 28 yaşındaki futbolcu sahada yer almış, performansı hayal kırıklığı yaratmıştı.

Konya maçından sonra A Milli Takımı kampına katılan ve şiddetli baş ağrısı ile mide bulantısından şikâyet edilen Abdülkerim’in hemen hastaneye kaldırıldığı öğrenildi. Tomografisi çekilen ve bir şey tespit edilmeyen Abdülkerim’in şikayetlerinin sürmesi üzerine Milli Takım kadrosundan çıkarılmasına karar verildiği açıklanmıştı.

Galatasarayda Abdülkerim Bardakcı gerçeği

MİGREN ATAĞI
Hastanede kalmaya devam eden Abdülkerim’in ağır bir migren atağı geçirdiği tahmin edilirken, oyuncunun durumu endişe yarattı. Abdülkerim Bardakcı’nın yapılan tedavileri sonrası hastaneden taburcu edildiği açıklandı. 28 yaşındaki futbolcu, bir günlük dinlenme sonrası saha çalışmalarına başlayacak.

YORUM YAZ