MENÜ

Galatasaray'da 11, Hull City'de 12 değişiklik

Galatasaray, Kocaeli'de hazırlık maçında karşı karşıya geldiği Hull City'ye 4-3 mağlup oldu. Hull City, devre arasında sahadaki 11’in tamamını değiştirdi. Galatasaray’da ise devre arasında 5 değişiklik oldu.

Galatasaray'da 11, Hull City'de 12 değişiklik

Galatasaray, İngiltere Championship ekiplerinden Hull City ile oynadığı hazırlık maçını 4-3 kaybetti. Hull City, devre arasında sahadaki 11’in tamamını değiştirdi. Teknik direktör Rosenior, ikinci yarıya; Ingram, Christie, Smith, Greaves, Fleming, Simons, Woods, Longman, Slater, Vaughan ve Estupinan 11’i ile başladı.

Haberin Devamı

Galatasaray’da ise devre arasında 5 değişiklik oldu. Kaleci Batuhan’ın yerine Jankat Yılmaz, Kaan’ın yerine Metehan Baltacı, Torreira’nın yerine Midstjö, Mertens’in yerine Morutan, Cicaldau’nun yerine ise Hamza oyuna girdi. Teknik direktör Okan Buruk, maçın 62’nci dakikasında Yunus, Dubois, Berkan ve Kazımcan’ın yerine Oliveira, Özgür, Ali Turap ve Süleyman’ı oyuna aldı.

Buruk, maçın 72’nci dakikasında Barış’ın yerine Eren’i oyuna aldı. Maçın 77’nci dakikasında ise Galatasaray’da Emin saha kenarıne gelirken, yerini Ali Yeşilyurt’a bıraktı. 90+2’de ise Hull City’de Longman oyundan çıkarken, Jarvis oyuna girdi.

 

YORUM YAZ