Arama

Popüler aramalar

Galatasaray'da 10 transfere soruşturma!

Galatasaray'da eski başkan Dursun Özbek'in yaptığı transferler için geniş çaplı bir inceleme başlatıldı.

Galatasaray'da 10 transfere soruşturma!



Galatasaray'da Ndiaye'nin maliyetinin 7.5 milyon eurodan daha fazla olduğu ve 12 milyon euroyu bulduğu iddialarının ortaya çıkmasından sonra Mustafa Cengiz yönetimi bu transferle birlikte diğer futbolcular için de düğmeye bastı.

ÖZBEK ÇEK DEFTERİYLE GİTTİ

Cengiz'in inceleme talimatının ardından öncelikle Ndiaye transferi için soruşturma başlatıldı. Yöneticiler kulüpte profesyonel olarak çalışan kişierle görüşerek, transferin nasıl gerçekleştiğini sordu. Çalışanlar'm, "Bu transferle ügili bizim bilgimiz yok. Başkan Dursun Özbek, çek defterini alarak bizzat Ankara'ya gitti ve anlaşmaları yapıp geldi. Bize de herhangi bir bilgi verilmedi" dediler.

Sivasspor-Galatasaray maç kaç kaç? (Sivas-GS canlı skor)

SIRADA 9 FUTBOLCU DAHA VAR

Sayısal Loto sonuçları - 3 Şubat Sayısal Loto çekiliş sonuçları - Sayısal Loto nereye çıktı?

Bunun üzerine inceleme genişletildi. Cengiz, San-Kırmızılı takımın bu sezon Ndiaye dışında kadrosuna kattığı Gomis, Mariano, Maicon, Belhanda, Fernando, Feghouli, Dernayer, Latovlevici ve Carrasso için de çok geniş kapsamlı bir inceleme yapılmasını ve her futbolcu için ayn ayrı dosya tutulmasım istedi. Eğer transferlerde suistimal çıkarsa, kanunu işlem yapılacak.

Kaynak: Star

Galatasaray'da Mustafa Cengiz'den radikal kararlar!


Gazete manşetleri - 3 Şubat 2018 Cumartesi

Haberin Devamı