MENÜ

Galatasaray'a yıldızlarından müjdeli haberler!

Milli ara, Aslan'a iyi geliyor... Galatasaray'a sakatlığı bulunan yıldızlardan iyi haber geldi.

Galatasaray'a yıldızlarından müjdeli haberler!

Cim Bom, lige verilen milli ara nedeniyle çalışmalarını Antalya’da sürdürecek. Antalya’da yapacağı kamp yarın başlayacak. Milli ara öncesinde Kasımpaşa ile karşılaşan Galatasaray’da futbolcular 5 gün izin yaptı. 2 Nisan Salı günü sahasında Hatayspor ile oynayacak olan Sarı-Kırmızılılar, kampa bugün başlayacak. Çalışmalar, 29 Mart Cuma gününe kadar Serik ilçesine bağlı Belek Turizm Bölgesi’nde devam edecek.

Haberin Devamı

Galatasaraya yıldızlarından müjdeli haberler

Muslera'dan mutlusu yok

Sarı-Kırmızılılar’da yeni sözleşme konusunda anlaşma sağlanan Fernando Muslera, halinden bir hayli memnun. Uruguaylı file bekçisi ile Galatasaray Yönetimi, daha önce 1+1 yıllık sözleşme konusunda el sıkışmıştı. Resmi imzanın ise kısa süre içerisinde atılması bekleniyor. 37 yaşındaki kalecinin de kariyerini Cim Bom’da sürdüreceği için hem kendisi hem de ailesinin çok mutlu olduğu öğrenildi.

Galatasaraya yıldızlarından müjdeli haberler

Davinson'da problem yok

Uyluğundaki problem nedeniyle 2 haftadır formasından uzak kalan Davinson Sanchez’in, kısa sürede sahalara geri döneceği belirtilmişti. Kolombiyalı stoperin, her geçen gün durumunun iyiye gittiği ve yeniden formasına kavuşabileceği öğrenildi. Bu anlamda 27 yaşındaki futbolcunun, Hatayspor ile oynanacak mücadelede ilk 11’deki yerini alması bekleniyor.

Haberin Devamı

Galatasaraya yıldızlarından müjdeli haberler

Abdülkerim'e sıkı takip

Galatasaray’ın deneyimli savunmacısı Abdülkerim Bardakçı, sakatlığını atlatmış ve A Milli Futbol Takımı’nın kadrosuna dahil edilmişti. Milli futbolcu, tamamen iyileşse de Sarı-Kırmızılılar, yıldız oyuncunun durumunu yakından takip edecek. Abdülkerim’in yeniden bir sakatlık yaşamamasının yanında performansını görebilmek adına sürekli olarak bilgi alınacak.

ASLAN'IN BONSERVİS BEKLENTİSİ...

Galatasaraya yıldızlarından müjdeli haberler

Herkes onu konuşuyor... Kaleciden son dakika golü!
YORUM YAZ